„Juventus“ amerikietį pasiliko iki kito sezono pabaigos

2018-01-02 22:22
Nuotr.: Utenos Juventus
Nuotr. Utenos Juventus

Praėjusių metų gruodžio pradžioje prie Utenos „Juventus“ klubo prisijungęs gynėjas Kenny Gainesas įtikino ekipos trenerius, kad yra vertas vilkėti Utenos komandos marškinėlius. Po mėnesį trukusios peržiūros buvo nuspręsta sudaryti sutartį su 23 metų 191 cm ūgio gynėju.

Kontraktas galioja ne tik šiam, bet ir ateinančiam sezonui. Tiesa, vasarą krepšininkas turės galimybę palikti „Juventus“ klubą už nustatytą išpirkos sumą.

Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe“ – LKL) čempionate gynėjas sužaidė tris susitikimus, per kuriuos aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 9 minutes, rinkdavo po 3,7 taško, atkovodavo po 1,3 kamuolio ir atlikdavo po rezultatyvų perdavimą.

Kenneth Gaines

Kenneth  Gaines
Kenneth  Gaines
MIN: 9.24
PTS: 3.67 (53.85%)
REB: 1.33
AS: 1
ST: 0.33
BS: 0
TO: 0
GM: 3

Tiesa, gynėjo statistiką sumenkino trauma, dėl kurios mače su Kėdainių „Nevėžiu“ krepšininkas aikštelėje praleido vos 7 minutes ir nieko nuveikti nespėjo.

FIBA Čempionų lygos turnyre Gainesas žaidė kur kas solidžiau. Per dvejas rungtynes gynėjas aikštelėje praleido po 22 minutes, pelnė po 10,5 taško, atkovojo po 2 kamuolius, atliko po 1,5 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 9,5 naudingumo balo.

Tiesa, Gainesas vis dar gydosi kojos traumą ir kurį laiką aikštelėje nepasirodys. Manoma, kad į aikštelę gynėjas turėtų sugrįžti sausio 14 dieną mače su Kauno „Žalgiriu“.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.