Čikagą palikti siekiantis Mirotičius artimiausiu metu gali persikelti į „Jazz“

2018-01-10 22:58
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Čikagos „Bulls“ ir Jutos „Jazz“ ekipos pažengė į priekį diskusijoje dėl galimų Nikola Mirotičiaus ir Derricko Favorsų mainų, skelbia JAV žiniasklaida. Pranešama, kad Čikagos komanda sulauktų ir ateities pirmojo rato šaukimo.

Kiek anksčiau „New York Times“ skelbė, kad 26-erių 208 cm ūgio ispanu labai susidomėjusi yra ir Detroito „Pistons“.

Mirotičius sezono startą praleido dėl veido kaulų lūžių, kuriuos patyrė per konfliktą su komandos draugu Bobby Portisu, dar sezono išvakarėse.

Visgi grįžęs į rikiuote aukštaūgis demonstruoja gerą žaidimą. Kildamas nuo suolo puolėjas per 17 mačų vidutiniškai pelnė po 17,4 taško bei atkovojo po 7 kamuolius.

Mirotičius kontrakte turi išlygą, kuri be krepšininko sutikimo neleidžia jo išmainyti. Visgi pranešama, kad atletą sudomino galimybė persikelti į „Jazz“.

Potencialus „Bulls“ naujokas Favorsas NBA lygoje žaidžia nuo 2010-ųjų, kuomet 3-uoju šaukimu jį pakvietė Niudžersio „Nets“. Jau pirmajame sezone jis mainų būdu buvo išsiųstas į Jutą.

Šį sezoną Favorsas renka po 12,5 taško bei 6,8 atkovoto kamuolio. Artėjančią vasarą puolėjas taps laisvuoju agentu.

„Bulls“ savo gretose turi perspektyvių žaidėjų, tačiau dabar yra komandos perstatymo fazėje bei užima vos 13-ąją vietą Rytų konferencijoje.

Tuo metu „Jazz“ ieško puolamųjų ginklų, kuriuo vienų jų galėtų tapt Mirotičius. Šiuo metu Jutos ekipa yra laimėjusi 16 pergalių per 40 mačų bei užima 10-ąją vietą Vakarų konferencijoje.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.