LaVaras Ballas: „Kai susilies mano berniukų stilius su šios komandos stiliumi, tai bus nuostabus vaizdas“

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“
2018-01-16 07:18

Po rungtynių su Vilniaus „Lietuvos ryto“ jaunimo komanda LaVaras Ballas demonstravo gerą nuotaiką. Jo sūnūs sužaidė kol kas geriausias rungtynes prieniškių ekipoje, o šeimininkai įveikė svečius iš sostinės rezultatu 130:93. LaMelo ir LiAngelo Ballai kartu sudėjus šiose rungtynėse pelnė 60 taškų.

„Man labai patiko šios rungtynės. Kai pelnai 130 taškų, jos negali nepatikti, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ teigė šeimos galva. – Man nesvarbu, kiek mano vaikai įmeta taškų. Svarbiausia, kad jie įsilietų į žaidimą ir jaustų malonumą. Visa tai yra pramoga. Svarbu, kad jie jaustų vienas kitą, žaistų kartu ir tobulėtų. To mes siekiame būdami čia. Kai susilies mano berniukų stilius su šios komandos stiliumi, tai bus nuostabus vaizdas.“

LaVaras, kaip jam įprasta, visas rungtynes spinduliavo gera nuotaika ir emocingais džiaugėsi ne tik po savo vaikų pelnytų taškų, bet ir po sėkmingų kitų „Vytauto“ komandos žaidėjų epizodų. Visgi jam labiausiai patiko tai, kad rungtynėmis pasimėgauti galėjo ir treneris Virginijus Šeškus.

Foto galerija

„Jis nerėkė, o mėgavosi rungtynėmis, – kalbėdamas apie trenerį, šypsojosi vyriausiasis Ballas. – Komandos žaidėjų veiduose taip pat spindėjo šypsenos. Žaisdami jie jautė malonumą“.

LaMelo ir LiAngelo mačą pradėjo starto penkete ir pirmasis žaidė beveik 34, o antrasis – beveik 31 minutę. Jaunesnysis brolis pelnė 31 tašką, atliko 9 rezultatyvius perdavimus, perėmė 8 kamuolius ir suklydo 6 kartus. Vyresnysis surinko 29 taškus ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

„Žinoma, smagu, kad jie galėjo žaisti kartu. Du Ballai visada geriau nei vienas, – teigė jų 50-metis tėvas. – Man nesvarbu, kokie tai varžovai. Svarbiausia yra komandos žaidimo stilius. Reikia priprasti vieniems prie kitų. Gerai, kad treneris tiki berniukais, sako, kad šie neklystų, mestų tik gerus metimus, išpildytų atakas. Žaisime tik geriau ir bus smagiau.

Šis turnyras naudingas visiems – kaip komanda mes tarpusavyje geriau suprasime vienas kitą ir tada nesvarbu, kas yra aikštėje, varžovams reikės vaikytis visus krepšininkus. Todėl jeigu LKL rungtynėse varžovai fiziškai stipresni, mes privalome naudotis savo greičiu, nuvarginti juos.“

Ar toks sėkmingas žaidimas gali padėti vaikinams geriau pasiruošti kietoms LKL kovoms? LaVaras tuo neabejoja.

„Man patiko LKL matytas lygis. Ir jeigu vaikinai su tokiu pat nusiteikimu žais ten, tas fizinis pranašumas nieko nereikš, nes varžovai pavargs. Jeigu turi krūvą „Ferrari“, nevairuoji jų kaip dyzelinių automobilių. Mes esame „Ferrari“. Kai kamuolys skrieja virš tavo galvos, kad ir koks esi aukštas, jo nepasieksi, nes būsi pernelyg pavargęs“, – aiškino Ballas.

Kitas rungtynes „Big Baller Brand Challenge Games“ serijos turnyre „Vytautas“ žais trečiadienį (01.17.) su Šakių „Vyčio“ ekipa.  



Komentarai:

mjo
.
2018-01-16
+6
Atsakyti
Kai milijonus is oro pasidarai tai belieka tik zvengt is asilu per kiekviena interviu :)
2018-01-16
+4
Atsakyti
Labarbar
Ju lygos kol kas RKL

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-16
-1
Atsakyti
> > Zalias

Tai būdinga amerikonams, jie ne surūgę kaip lietuviai.
2018-01-16
-4
Atsakyti
>Zalias
Viskas su tavim aisku,100% Lavarui ciulpi.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-16
-6
Atsakyti
Zalias
Mldc Lavaras! Tokia gera energija is jo sklinda, pozityvumo pavyzdys!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-16
+8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.