LeBronas pripažįsta: „Šis sezonas yra sunkiausias mano karjeroje“

2018-01-18 11:21
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Buksuojanti Klivlando „Cavaliers“ įklimpo į keturių pralaimėjimų iš eilės seriją, o nuo gruodžio 19-osios Ohajo valstijos komanda per 12 mačų laimėjo vos 3 kartus. 15-ąjį sezoną NBA lygoje žaidžiantis LeBronas Jamesas pripažįsta, kad tai sunkiausias sezonas jo karjeroje.

„Tai labai sudėtinga, – apie banguojantį ekipos sezoną kalbėjo „Cavaliers“ lyderis. – Daugybė žaidėjų iškrenta iš rikiuotės ir vėl į ją sugrįžta. Tai yra sunkūs metai mūsų komandai. Atrodo, kad tą kartoju kasmet, tačiau šis sezonas yra sunkesnis nei praėję.

Dėl visų iškritusių ir sugrįžusių žaidėjų, rotacijos ir kitų dalykų, tai yra sudėtingas laikotarpis mums. Tačiau mes privalome tai išspręsti. Galiausiai, mes rungtyniauja tokiu pat režimu, kaip ir kitos lygos komandos. Tiesiog turime eiti į aikštelę ir žaisti.“

„Cavaliers“ krepšininkai dėl įvairių traumų šį sezoną praleido 124 rungtynes, tai yra 7 vieta visoje lygoje, rašo tinklalapis ESPN.

Ryškiausia problema Klivlando ekipoje atsivėrė įžaidėjo pozicijoje. Išvykusį Kyrie Irvingą pakeitė Isaiah Thomasas ir Derrickas Rose'as, tačiau pirmasis dėl klubo traumos praleido 38 rungtynes, antrasis dėl čiurnos problemų nežaidė 36 mačuose.

Visgi „Cavs“ mato šviesą tunelio gale. Thomaso minučių ribojimas yra vis labiau mažinamas ir dvikovoje su „Warriors“ jis žaidė jau 32 minutes. Tuo metu Rose'as treniravosi su ekipa trečiadienį ir tikisi būti pasiruošęs rytojaus rungtynėms su Orlando „Magic“.

Klivlando komandos strategas Tyronnas Lue teigė, kad telkia dėmesį į geras atkarpas, kurias ekipa demonstravo pralaimėtose rungtynėse prieš „Pacers“ ir „Warriors“. Treneris vis dar laukia, kol komanda pirmą kartą šį sezoną bus pilnos sudėties, prieš vertindamas jos galimybes.

„Nežinau dėl visų žaidėjų, bet aš tikiu, kad galime laimėti čempionatą, – sakė Lue. – Manau, kad dauguma žaidėjų taip mąsto. Mes demonstruojame neblogą žaidimą ir privalome jį gerinti ir toliau. Aš tikiu komanda.“

„Toks yra mūsų tikslas, – apie čempionų žiedus kalbėjo LeBronas. – Privalome dirbti galvodami apie tai. Mes žaidžiame dėl titulo.“

Nors LeBronas teigia, kad tai sunkiausias sezonas jo karjeroje, tačiau tai tikrai neatsispindi asmeninėje jo statistikoje. 33-ejų puolėjas šį sezoną vidutiniškai pelno po 27,3 taško, atkovoja po 8 kamuolius, atlieka po 8,8 rezultatyvius perdavimus, perima po 1,7 kamuolio bei blokuoja po 1,1 metimo.



Komentarai:

kunigas
Rose'as gryzta jeeeeeeeeeeee!!! pati geriausia dienos naujiena,siaip cavsai visiskai dream teamas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-18
-6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.