„Shaqtin' A Fool“ – kamuolio bijantis Clarksonas bei žeminantis Markkaneno blokas

2018-01-19 11:05

Juokingiausių Shaquille'o O'Nealo epizodų rinkinyje dėmesio sulaukė DeMarcusas Cousinsas, lygioje vietoje praradęs kamuolį bei vėliau sulaukęs galingo Eneso Kanterio dėjimo per save greitoje atakoje.

Shaqo dėmesio sulaukė ir „Vakarų“ rinktinės kapitonu „Visų žvaigždžių“ mače išrinktas Stephenas Curry. Įžaidėjui nepavyko įveikti suomio Laurio Markkaneno gynybos, o aukštaūgio blokuotas kamuolys skriejo tiesiai „Warriors“ gynėjui į galvą.

Didelio juoko studijoje sulaukė Jordano Clarksono epizodas, kuomet jis vengė paliesti kamuolį, o galiausiai prasižengė prieš varžovų žaidėją.

Lauri Markkanen

Lauri  Markkanen
Komanda: Chicago Bulls
Pozicija: PF, C
Amžius: 20
Ūgis: 213 cm
Svoris: 116 kg
Gimimo vieta: Suomija

Į juokingiausių epizodų penketuką taip pat pateko Šarlotės „Hornets” valytojas bei lengvo kontakto pakirsti Bruklino „Nets“ žaidėjai.



Komentarai:

na manau fanai viska turi nulemti del kas nuspelno
ginobili vertas tikrai yra kaip ir dirkas.. rinkti komandas paskirti curry ir lebronui gal teisinga, bet generuoti kas zais ti del komercijos supistas minusas
2018-01-19
+3
Atsakyti
Anonimas
in your face curry
2018-01-19
-12
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.