Eurolygos žaidėjus įtraukę graikai paskelbė 24 pavardžių kandidatų sarašą

2018-01-22 14:02
Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Pirmąjį langą sėkmingai įveikusi Graikijos rinktinė išrikiavo komandos gretas antrajam atrankos į 2019 metų pasaulio čempionatą etapui. Nacionalinės ekipos vairininkas Thanasis Skourtopoulosas vasario mėnesio kovoms paskelbė 24 krepšininkų pavardes, tarp kurių antrąkart buvo įtraukti ir Eurolygos krepšininkai.

Į antrąją stovyklą yra kviečiami Giannis Athinaiou, Thanasis Antetokounmpo, Panagiotis Vassilopoulosas, Ianis Vougioukas, Charisas Giannopoulosas, Nikos Gkikas, Nickas Calathes, Leonidas Kaselakis, Dimitris Katsivelis, Antonis Koniaris, Giannoulis Larentzakis, Michalis Lountzis, Vangelis Mantzaris, Dimitris Mavroeidis, Vangelis Margaritis, Dinosas Mitoglou, Ioannis Bourousis, Lefteris Bochoridis, Kostas Papanikolaou, Ioannis Papapetrou, Georgios Printezis, Dušanas Šakota, Kostas Sloukas ir Vassilis Charalampopoulosas.

Antrojo lango metu graikai vasario 22-ąją namuose susikaus su Estija, o vasario 24-ąją savoje aikštėje priims Didžiosios Britanijos krepšininkus.

Lapkritį vykusiame atrankos starte Graikija pirmose rungtynėse išvykoje 95:92 palaužė britus bei antrajame susitikime savų žiūrovų akivaizdoje 82:61 užtikrintai susitvarkė su Izraeliu.

H grupė

Pos
Komanda
GM
W
L
HW
HL
Diff
1 Graikijos rinktinė 2 2 0 1 0 12
2 Izraelio rinktinė 2 1 1 1 0 -0.5
3 Estijos rinktinė 2 1 1 1 0 -8.5
4 Didžiosios Britanijos rinktinė 2 0 2 0 1 -3


Komentarai:

djgaffer
Nu jau nejuokaus,kaip su britais.Vos ten neprisižaidė,tai jau rimčiau į varžovus žiūrės.O namie abu varžovus nugalės,net jei ir EL žaidėjai nepadės.Estai su britais nėra krepšinio šalys,tai prie savų sirgalių graikams neturėtų kilti problemų.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-25
-9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.