„Bucks“ atleido vyriausiąjį trenerį Kiddą

2018-01-22 23:10
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Milvokio „Bucks“ atsisveikino su vyriausiuoju treneriu Jasonu Kiddu, skelbia ESPN. Strategas šiose pareigose dirbo 3,5 metų.

„Bucks“ šiuo metu turi 23 pergales ir 22 pralaimėjimus bei Rytų konferencijoje užima aštuntąją vietą. Skelbiama, kad nusmukimas iki šios pozicijos yra viena iš priežasčių, kodėl klubas nusprendė atsisveikinti su treneriu.

Žurnalistas Adrianas Wojnorowski praneša, kad Kiddas „Bucks“ organizacijoje neturėjo tvirtų santykių su klubo valdžia ir neturėjo bendros vizijos. Manoma, kad „Bucks“ vyriausiojo trenerio vieta artėjančią vasarą bus trokštamiausias trenerių darbas NBA, kadangi šioje komandoje yra viena ryškiausių lygos žvaigždžių Giannis Antetokounmpo.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
8,6
Pataiko: 8,6
Taiklumas: 34,9%
Vieta lygoje: 28
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Khris Middleton

Kiddas 19 sezonų rungtyniavo NBA ir 2011 metais su Dalaso „Mavericks“ tapo lygos čempionu.

2013 metais jis pradėjo vyriausiojo trenerio karjerą ir vieną sezoną vadovavo Bruklino „Nets“ ekipai, o nuo 2014 metų rudens dirigavo „Bucks“ krepšininkams.



Komentarai:

Anonimas
pasigailes tokio sprendimo Kiddas geras treneris.
2018-01-23
-5
Atsakyti
Anonimas
nelogiskas sprendimas, komanda losia pagal savo galimybes, taip kad nemanau, kad bus geriau be kiddo
2018-01-23
-8
Atsakyti
Nebepasieks tokiu rezultatu, kokius su Kidd pasieke.
2018-01-23
-9
Atsakyti
Byron
Na tik nereikia svajoti apie penktą vietą. Cavs, celtics, raptors visa galva aukščiau už Rytų komandas ir jo pasidalins pirmas tris vietas. Wizards pagal sudėti užtikrinta ketvirta stipriausia, bet pas juos traumos Beal arba Wall kiša koja ir šiuo metu yra penkti. Bet jei nebus traumų toliau - manau bent ketvirti bus. Šiuo metu stebina, kad Heat ketvirti. Neatrodo labai stipri, bet turi savo lyderius ir neblogus pagalbinius. Ar kažkas mano, kad Bucks tikrai geresni pagal sudėtį už Heat? Aš taip tikrai nemanau. Toliau už penketuko rikiuoti pacers ir sixers. Sixers galėtų būti dar ir aukščiau, nes atsiminkite Embiid visas antrasias rubgtynes prakeidžia, kurias žaidžia sekančia dieną po rungtynių. Bucks pagal sudėtį sakyčiau pajėgūs konkuruoti dėl 6 vietos su Pacers ir Sixers. Bet sakyti, jog bent už kažkurią iš šių komandų jie tikrai geresni - gali taip sakyti tik visiškas naivuolis. Tad manau bereikalo atleistas treneris. Tikrai bucks ne stebuklinga komanda, kad turėtų būti labai aukštai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-23
-11
Atsakyti
lol
is buck labai daug tikejaus po preitu playoffu kai vos nepakrove torontui, bet si sezona rezultatai tikrai nuviliantys. logiskas sprendimas
2018-01-23
-2
Atsakyti
Na
Siaip komandoje nėra viena tik Giannis, vienintele centro pozicija yra silpnesnė visose kitose pilna talento, aišku truputi kiančia nuo traumų, bet turint tokia sudėti 8 vieta tikrai blogas rezultatas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-22
-9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.