Už neadekvačią kritiką teisėjų atžvilgiu Durantas sulaukė 15 tūkst. JAV dolerių baudos

2018-01-26 11:18
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

NBA nubaudė „Golden State Warriors“ puolėją Keviną Durantą 15 tūkst. JAV dolerių bauda už viešą kritiką teisėjams, pranešė lyga.

Po laimėtų rungtynių prieš Niujorko „Knicks“, kuriose likus 3 minutėms iki susitikimo pabaigos Durantas buvo išvarytas iš aikštės, krepšininkas pažėrė kritikos teisėjui Jamesui Williamsui. Puolėjo nuomone, arbitras nebuvo objektyvus antroje susitikimo dalyje ir visi jo sprendimai buvo nutaikyti prieš Durantą.

Visgi kitą dieną peržiūrėjęs vaizdo įrašą „Warriors“ lyderis prisėmė kaltę ir viešai atsiprašė.

Kevin Durant

Kevin  Durant
Kevin  Durant
MIN: 34.75
PTS: 25.95 (59.75%)
REB: 6.98
AS: 5.71
ST: 0.88
BS: 2.07
TO: 3.24
GM: 41

„Peržiūrėjau įrašą, kuriame matyti žaidimo epizodai, techninės. Aš buvau tikras mulkis“, – atgailavo Durantas.

„Tame epizode nebuvo pražangas. Man nederėjo šitiap numesti kamuolio, kaip aš padariau, – tesė krepšininkas. – Galiu pripažinti, kad buvau mulkis ir nusipelniau bet ko, ką lyga man duos.“

Nors atgaila nepadėjo išvengti piniginės bausmės, tačiau NBA teisėjų asociacija socialiniame tinkle „Twiter“ paskelbė, kad priima krepšininko atsiprašymą.

Tai buvo jau ne pirmasis Duranto nervų protrūkis šį sezoną. Atletas per 40 mačų iš aikštės išvytas jau keturis kartus ir pirmauja visoje lygoje pagal šį rodiklį. Prieš šį sezoną, per pirmuosius 10 karjeros metų, Durantas iš rungtynių buvo išvarytas vos kartą.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.