Optimizmo nestokojęs Šeškus po rungtynių užstojo Ballus

2018-01-27 22:34

„Ką reiškia jis sugrybavo? Kad prametė iš po krepšio?“, – į pirmą klausimą klausimu po pralaimėtų Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL) rungtynių prieš Utenos „Juventus“ atsakė Virginijus Šeškus.

Pasibaigus rungtynėms, spaudos konferencijos metu Šeškus nenorėjo dramatizuoti situacijos bei suversti visos kaltės LaMelo Ballui. Strategas atkreipė dėmesį į ankstesnius epizodus bei visos komandos klaidas, kurios dar buvo prieš amerikiečio bandymus išlaikyti mačo intrigą.

 

Foto galerija

Stratego nuomone, rungtynės buvo geros, o padėtį sukomplikavo penktoji Kervino Bristolio pražanga bei aukštaūgių rotacijos stoka.

„Su Pasvaliu buvo visai kitokios rungtynės. Nusivylimas ir pačiam buvo, o šiandien tie vaikiai išėję mums tikrai padėjo. Pradžioje Gelo tikrai padėjo. Aišku, jiems dar reikia pridėti europiniame poziciniame krepšinyje ir gynyboje. Bet palyginus, kaip jie sužaidė šiandien, negaliu sakyti, kad buvo labai blogai“, – brolius Ballus užstojo strategas.

Paklaustas, kodėl LaVaras Ballas rungtynes stebėjo ne nuo atsarginių suolo, o iš žiūrovų tribūnos, Šeškus atsakė, kad tai - paties amerikiečio sprendimas.

„Tai matote, mes kaip nusprendžiame. Vieną kartą asistentas, kitą kartą žiūrovas. Kaip jam norisi. Bet sakau, nieko negalima kaltinti, tikrai buvo neblogos rungtynės. Lukašovas pirmą kėlinį iškrito, mes realiai žaidėme su 16-mečiu vaikinu“ – situaciją apibūdino vyriausiasis treneris.

„Šiandien tikrai nėra tokia bloga nuotaika ir aš manau, jog šita komanda tik turi eiti į priekį“, – optimistiškai buvo nusiteikęs Šeškus.

Paklaustas ar Ballams gerai sekasi įsilieti, Šeškus teigė: „Geriausiai mato žmonės – kaip žaidėme rungtynes su Pasvaliu, kai buvo pačiam nusivylimas ir viskas, ir kaip šiandien žaidė. Visiems galėčiau duoti daug kritikos, bet paprasčiausiai Melo gale taip išėjo. Neįmetė, galėjo įmesti tą iš po krepšio, ką padarysi, jaunas vaikinas. Nebuvo Lukašovo, nuėmė nuo kitų minučių, viskas gerai. Eisime į priekį.“

Išsamūs trenerių komentarai:



Komentarai:

djgaffer
Iš visų PG Melo geriausiai atrodė.Kad prametė,tai nereikia kaltinti-jaunas dar,patirties trūksta,įtampos neatlaikė.Dėl LaVaro,tai jam kaip užplaukia.Vieną dieną žiūrovas,kitą jau asistentas.Bet neprieštaraus juk jam,jau ir tiek daug padarė dėl klubo per nepilną mėnesį.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-28
-2
Atsakyti
Lukasov
O Lukasov iki traumos irgi nekazka. 0 EFF per 6+ minutes. Jokios garantijos, kad butu i pliusa ejes.
2018-01-27
+8
Atsakyti
Tai kad normaliai
Pramete tritaski, bet pries tai buvo imetes tritaski. Negi reikejo duoti mesti Sinicai (0/6) ar Dimsai (1/6)? Is po krepsio liudniau kad pramete, taciau ne vienintelis prasta momenta turejo. Kad ir Miniotas, sugriebia kamuoli ir laiko... taip, kad Gaynes paprasciausiai atima is jo be prazangos.

Maceina per 13 min i minusa nuejo, o vaikis vis siek tiek i pliusa
2018-01-27
-3
Atsakyti
Cempas
Urbonas kietekas , beleka sneka isvis , laimejo kelis macus jai super treneris. Apgailetinas veikejas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-27
+3
Atsakyti
thomas
kur jis neužstos - myžnius
2018-01-27
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.