Wallą „Visų žvaigždžių“ rungtynėse pakeis Drummondas

2018-01-31 08:20
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Detroito „Pistons“ centras Andre Drummondas NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse pakeis iš rikiuotės iškritusį Johną Wallą.

Prieš tai penkis metus paeiliui „Visų žvaigždžių“ mačuose žaidęs Wallas negalės pasirodyti aikštėje dėl kelio traumos. Jį į savo komandą išsirinko LeBronas Jamesas, o dabar Wallą pakeis ir rungtynes nuo suolo pradės Drummondas.

Tai bus antrasis kartas, kuomet Drummondas rungtyniaus „Visų žvaigždžių“ mače.

Andre Drummond

Andre  Drummond
Andre  Drummond
MIN: 33.16
PTS: 14.83 (56.99%)
REB: 15.32
AS: 3.89
ST: 1.6
BS: 1.43
TO: 2.79
GM: 47

Tai jau antrasis pakeitimas LeBrono komandoje. Prieš tai Achilą susižeidusį DeMarcusą Cousiną pakeitė Paulas George'as. Veikiausiai iš Jameso ekipos iškris ir Kevinas Love'as, kuris susilaužė ranką.

Drummondas NBA pirmauja pagal atkovotų kamuolių vidurkį (vid. 15,1). Krepšininkas taip pat pelno po 14,7 taško, atlieka po 3,8 rezultatyvaus perdavimo, perima po 1,5 kamuolio ir blokuoja po 1,4 metimo.

„Svarbiausia buvo laimėti šio vakaro rungtynes su „Cavaliers“. Akivaizdu, kad naujienos apie „Visų žvaigždžių“ rungtynes yra puikios, tačiau aš negaliu pernelyg tuo džiaugtis. Visgi dabar jau mačas baigėsi, tad esu tikrai laimingas“, – po triumfo 125:114 prieš „Cavaliers“ sakė Drummondas.

Drummondas buvo atrinktas į prestižines rungtynes atsižvelgus į NBA trenerių balsus. Jis surinko daugiausiai balsų tarp tų žaidėjų, kurie nepateko į mačą.

„Visų žvaigždžių“ rungtynės vasario 18-ąją vyks Los Andžele.

LeBrono „Visų žvaigždžių“ rungtynių komanda: LeBronas Jamesas (Klivlando „Cavaliers“), Paulas George'as (Oklahomos „Thunder“), Anthony Davisas (Naujojo Orleano „Pelicans“), Kevinas Durantas („Golden State Warriors“), Kyrie Irvingas (Bostono „Celtics“), LaMarcusas Aldridge'as (San Antonijaus „Spurs“), Bradley Bealas (Vašingtono „Wizards“), Kevinas Love'as (Klivlando „Cavaliers“), Victoras Oladipo (Indianos „Pacers“), Kristaps Porzingis (Niujorko „Knicks“), Andre Drummondas (Detroito „Pistons“) ir Russellas Westbrookas (Oklahomos „Thunder“).

Curry „Visų žvaigždžių“ rungtynių komanda: Stephenas Curry („Golden State Warriors“), Giannis Antetokounmpo (Milvokio „Bucks“), DeMaras DeRozanas (Toronto „Raptors“), Joelis Embiidas (Filadelfijos „76ers“), Jamesas Hardenas (Hjustono „Rockets“), Jimmy Butleris (Minesotos „Timberwolves“), Draymondas Greenas („Golden State Warriors“), Alas Horfordas (Bostono „Celtics“), Damianas Lillardas (Portlando „Trail Blazers“), Kyle'as Lowry (Toronto „Raptors“), Klay Thompsonas („Golden State Warriors“) bei Karlas-Anthony Townsas (Minesotos „Timberwolves“).



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.