Autokatastrofoje žuvo ilgametis NBA žaidėjas Butleris

2018-01-31 22:02
Nuotr.: nba.com
Nuotr. nba.com

Net 14 metų Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) praleidęs Rasualas Butleris savo gyvenimą baigė tragiškai ir netikėtai. Pranešama, kad buvęs krepšininkas drauge su žmona Leah LaBelle žuvo trečiadienio rytą, kuomet pateko į avariją Kalifornijoje.

Ši žinia pribloškė NBA pasaulį, o komandos, kuriose žaidė Butleris išplatino užuojautos pranešimus.

„Mes esame sukrėsti Rasualo ir jo žmonos mirties. Siunčiame užuojautą Rasualo ir Leah draugams bei artimiesiems. Mums jūsų trūks“, – skelbia Majamio „Heat“, kuri Butlerį NBA naujokų biržoje 2002 metais pakvietė 53 šaukimu. Šioje komandoje jis žaidė iki 2005 metų.

„Mūsų visa organizacija yra giliai sukrėsta Rasualo ir Leah mirties. Per tuos vienerius metus, kuriuos Butleris praleido „Pacers“ gretose, jis buvo puikus pavyzdys jauniems krepšininkams, kaip reikia dirbti profesionaliai, kaip išlikti pozityviam. Siunčiame užuojautą šeimoms“, – skelbia „Pacers“, kurios gretose Butleris žaidė 2013-2014 metų sezone.

Per savo karjerą Butleris taip pat vilkėjo Naujojo Orleano „Hornets“, Los Andželo „Clippers“, Toronto „Raptors“, Vašingtono „Wizards“ ir San Antonijaus „Spurs“ komandų marškinėlius.



Komentarai:

............
nu nx. kai senuosius 2k losdavom su draugais ir patys komandas kurdavom visada ji i komanda imdavau. nesveikai nuo suolo mokedavau su juo judeti. visada jis pas mane budavo. labai gaila ju seimos.
2018-01-31
-4
Atsakyti
english teacher
Bet Pierce gerai raso: "Here" -tipo isgirsti. TO HERE, naujas veiksmazodis :DDD
2018-01-31
-3
Atsakyti
djgaffer
Eina sau,tikrai pribloškė žinia. :O Dar taip nesenai žiūrėjau,kaip už Spurs žaidžia,o dabar jo jau nėra.Tikrai liūdna.R.I.P. :-(

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-31
+6
Atsakyti
Gaila labai
geras zaidejas buvo,labai profesionalus,ramaus budo,ne karta teko skaityti,kad labai megiamas komandos draugu buvo.Ziauriai gaila:(
2018-01-31
-3
Atsakyti
Nu
Nx

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-31
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.