Griffinas apie šokiruojančius mainus sužinojo iš „Twitter“

2018-02-01 09:03
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Detroito „Pistons“ naujoku tapęs Blake’as Griffinas atskleidė, jog pasklidusi žinia, kad jis palieka Los Andželo „Clippers“, jam tapo tokiu pačiu siurprizu, kaip ir visam likusiam pasauliui.

Atletas pripažįsta sunkiai priėmęs žinią, kad turės palikti iki tol vienintelę savo profesionalios karjeros komandą. Ypač po to, kai vasarą jis su „Clippers“ sudarė maksimalios vertės kontraktą.

„Šokiruotas – geras žodis visa tai apibūdinti. Krepšinis yra verslas, NBA yra verslas ir jie priėmė tokį sprendimą. Vienintelis dalykas, kurio būčiau norėjęs, kad kažkas būtų prieš tai su manimi pasikalbėjęs. Tokią naujieną sužinoti „Twitter“, per kitus žmones, yra nelengva, ypač tuomet, kai klube žaidi tiek laiko. Visgi krepšinis yra verslas, o aš noriu žaisti ten, kur manęs nori. Todėl džiaugiuosi čia būdamas“, – ESPN cituoja „Pistons“ ekipai prisistačiusį Griffiną.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
107,6
Pelno taškų: 107,6
Taiklumas: 46,3%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 130
Blogiausias pasiekimas: 82
Daugiausia pelno: Louis Williams

NBA frontą savaitės pradžioje sudrebino mainai, per kuriuos Griffinas kartu su Brice’u Johnsonu ir Willie Reedu persikelia į Detroito „Pistons“, o „Clippers“ mainais gauna Tobiasą HarrisąAvery BradleyBobaną Marjanovičių, pirmo ir antro rato naujokų biržos šaukimus.

Griffinas Los Andželo komandoje žaidė nuo 2009 metų, kuomet jis NBA naujokų biržoje buvo pakviestas pirmuoju šaukimu.

Šį sezoną vdutiniškai per 34 minutes po 22,6 taško pelnantis ir 8 kamuolius atkovojantis Griffinas Detroite sutiks galingą vidurio puolėją Andre Drummondą, kuris po krepšiu šeimininkauja rinkdamas po 14,8 taško, 15,3 atkovoto kamuolio ir 1,4 bloko.

„Manau, kad su Andre galime dominuoti. Turime pradėti dirbti kartu. Aš Andre rodomą krepšinį mėgstu jau ilgą laiką. Kai tik jis atvyko į NBA, jau tuomet galėjai matyti neeilinį talentą. Jo tobulėjimas yra neįtikėtinas. Drummondas turi daug įgūdžių, atakas gali užbaigti įvairiais būdais. Žmonės Drummondą mylį, bet jis yra dar geresnis krepšininkas nei jie galvoja“, – pareiškė Griffinas, iki tol aukštaūgių poroje dažniausiai žaidęs su DeAndre Jordanu. 

Puolėjas naujoje ekipoje turėtų debiutuoti ketvirtadienį vyksiančioje dvikovoje su Memfio „Grizzlies“.

Nuotr. AP – Scanpix



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.