„Suns“ išpirko brangiausio krepšininko kontraktą

2018-02-01 11:38
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Gregas Monroe sutiko su Fynikso „Suns“ klubo vadovų noru išpirkti jo kontraktą ir tapo neapribotuoju laisvu agentu, praneša ESPN.

Monroe už šį sezoną gaus 17,8 mln. JAV dolerių. Jis buvo sudaręs ketverių metų sutartį, o šis sezonas yra paskutinis.

27-erių metų 211 cm ūgio priekinės linijos žaidėjas Fynikso komandoje uždirbo daugiausiai pinigų. Nuo jo mažiausiai atsiliko šį sezoną dar nežaidęs Brandonas Knightas (13,6 mln. JAV dolerių) ir Tysonas Chandleris (13 mln. JAV dolerių.) Palyginimui, komandos lyderis Devinas Bookeris, turintis naujoko kontraktą, uždirba 2,3 mln. JAV dolerių per metus. Pastarasis vidutiniškai renka po 24,4 taško.

Šį sezoną metamos baudos

76%
19,0
Pataiko: 19,0
Taiklumas: 76,1%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 31
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Devin Booker

Didžiausią susidomėjimą krepšininku rodo Bostono „Celtics“ ir Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipos. Manoma, kad jos bus tarp pagrindinių pretendenčių prisivilioti puolėją.

Bostono klubas dėl Gordono Haywardo traumos turi laisvus 8,4 mln. JAV dolerių. Tai yra didžiulis „Celtics“ pranašumas, kadangi kitos komandos galėtų mokėti tik veterano minimumą siekiantį atlyginimą.

Tuo metu „Pelicans“ gretose Monroe galėtų žaisti daug laiko, kadangi ekipa dėl Achilo traumos prarado DeMarcusą Cousinsą.

Šį sezoną atletas „Suns“ gretose žaisdavo po 23 minutes, pelnydavo po 11,2 taško ir sugriebdavo po 8 kamuolius.

Monroe į ekipą atvyko lapkričio mėnesį po mainų su Milvokio „Bucks“. Milvokyje jis rinko po 6,8 taško ir 5 atkovotus kamuolius.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.