„Neptūno“ tikslas – trečioji vieta grupėje

2018-02-05 15:35
Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Šį antradienį 21.30 val. „Švyturio“ arenoje Klaipėdos „Neptūnas“ susikaus su praėjusio sezono FIBA Čempionų lygos turnyro nugalėtoja Tenerifės „Iberostar“ (Ispanija) ekipa.

Tai bus paskutinės B grupės rungtynės, tad visos komandos žaidžia vienodu laiku.

„Bilietą į atkrintamąsias FIBA Čempionų lygos turnyro rungtynes jau turime, tačiau jei laimėsime prieš Tenerifės komandą, užimsime trečiąją vietą B grupėje ir atkrintamosiose rungtynėse gausime sąlyginai silpnesnį varžovą. Juk yra gana įdomi turnyro sistema – vyks burtų traukimas. Jei ir pralaimėsime prieš Tenerifės komandą, galime dar likti treti, jei „Ventspils“ komanda nugalės PAOK krepšininkus. Tačiau žaidžiame namuose ir norime viską išspręsti patys. Tikimės, kad mums padės namų faktorius“, – pirmadienį per treniruotę susirinkusiems žurnalistams kalbėjo „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.  

Tenerifės krepšininkai žaidžia nestandartinį, klaipėdiečiams neparankų krepšinį. 

„Varžovai žaidžia gerai. Jiems pergalė taip pat labai reikalinga, kadangi jie kovoja dėl pirmosios vietos B grupėje, tad, manau, laukia įdomios rungtynės“, – pabrėžė Maksvytis.

Pirmose tarpusavio rungtynėse, vykusiose 2017 metų gruodžio 5 dieną, Tenerifėje pergalę 90:67 iškovojo „Iberostar“ krepšininkai.

Tuomet dar neptūniečių gretose rungtyniavo Arnas Butkevičius, Mindaugas Girdžiūnas ir Juanas Palaciosas. Jie tąkart Klaipėdos komandai pelnė daugiau nei pusę taškų: Butkevičius – 18, Girdžiūnas – 11, J. Palaciosas – 10 (11 atk. kam.).

„Išėjo trys starto penketo žaidėjai, atėjo nauji žaidėjai ir, deja, atsirado duobės. Mes nesame savo geriausios sportinės formos, bet su kiekviena treniruote stengiamės visa tai pagerinti. Natūralu, juk išėjo trys geriausi žaidėjai, tad nereikia klausti, kas atsitiko. Viską sustyguoti dar reikia laiko“, - pabrėžė Maksvytis.

B grupės turnyrinė lentelė

Pos
Komanda
GM
W
L
HW
HL
PPG
PPG A
Diff
SER
1 Tenerifės Iberostar 13 11 2 6 1 82.5 65.7 16.8 +5
2 Liudvigsburgo MHP Riesen 13 11 2 5 1 81.0 70.2 10.8 +4
3 Klaipėdos Neptūnas 13 7 6 5 1 84.4 79.5 4.9 -1
4 Salonikų PAOK 13 6 7 4 3 75.5 77.8 -2.3 +1
5 Ventspilio Ventspils 13 6 7 2 4 75.0 77.3 -2.3 +1
6 Šalono Elan 13 5 8 3 3 71.8 74.7 -2.9 -4
7 Gaziantepo Gaziantep 13 4 9 2 5 74.9 85.2 -10.3 -1
8 Kapo d'Orlando SikeliArchivi 13 2 11 1 6 63.5 78.2 -14.6 -5


Komentarai:

Anonimas
gaus i skurlius
2018-02-06
-3
Atsakyti
To Tiesa
Tai kalba ir eina apie dabartine sudeti o ne sezono pradzios

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-05
-5
Atsakyti
to Anonimas
Kol kas jokios info, kad papildys L.Chatkevičius... Tai gal tik sportuoja su neptūnu ir ieškosi kitos komandos.
2018-02-05
+2
Atsakyti
TIESA
Kas cia verkia apie bloga komplektacija? Komplektacija buvo geriausia visu laiku!!! Cia buvo svajoniu isipildymai. Su tokia komanda ne tik buvo imanoma buti LKL finale, pakvooti del KMT taures ir net Cempionu lygos. Jus man pasakykit kur buvo klaida? Girdziunas, Seibutis, Butkevicius, Zelionis ir Palacios tiesiog tobulas startas, O nuo suolo kylantis tokie kaip Delininkaitis, Kisielius, Galdikas arba Kacinas tikrai solidi komanda. O dar itrauktas ir jaunimas kur Beliauskas tikrai labai perspektyvus jaunuolis. Tie patys Jucikas, Mikalauskas ar Einikis su komanda kartu nera blogai. Vienintele kompletacijos klaida gal buvo tik antras izaidejas. Nes visi trys netraukia lygio. Net tiesa pasakius Amsteadas buvo geriausias. Visa kita ivyko kas ivyko. Del Palacios viskas ok butu uz jo bapkes isigije ir kita auksta. Bet va viska sujauke Girdziuno ir Butkeviciaus isejimas. Stai ko pasekoje viskas taip ir gavosi. Jus isivaizduokit kaip turi atrodyti komanda kur 3 suolo zaidejai priversti zaisti starte o jauni krepsininkai buti svarbi rotacijos dalis. Juolabiau ir treneriu stabas su Kaziu atejo ko gero geriausiu treneris po Saro.
2018-02-05
+9
Atsakyti
SIRGALIUS
Kaip Neptūno fanas jau laukiu kito sezono.. Šio sezono nebeišgelbės net centro pozicijos pastiprinimas. Kam bereikalingai mesti pinigus į bala nes Čempionu lygoje niekur toli nebenužygiuos o LKL svajot apie finala net neverta nebent pakovot dėl 3 vietos... Vis tik sezono metu komandos papildyti žaidėjai niekam tikę ir reikia tą pripažinti.. Šiaip už tokių žaidėjų pirkimą turėtu būti atsakingas ponas Zavackas nes jis klubo sporto direktorius...Aibe pridarytu dabartinių komplektacijos klaidų šiek tiek gąsdina bet norisi pateisinti tuom, kad sezono metu dabartinėje finansinėje klubo situacijoje variantų nebuvo daug. Reikia tikėtis, kad ateityje sudėtį rinks daug atsakingiau ir komanda turės savo strategiją. Kas šioje situacijoje yra gerai, kad vasara daugumos komandos žaidėjų sutartys baigiasi ir turės proga atsinaujinti.. Nebeturėtų likti tokiu super talentu kaip Jucikas ar pan.. Vis tik Manau reiktų stengtis komanda lipdyti aplink talentingą, bet tikrai talentingą jaunimą surenkant po viena kiekvienos pozicijos rimtesnį daugiau patirties turintį žaidėją... Nes komanda neturi tiek pinigų pirkti aukščiausios klasės žaidėjus nebent parduoti vidurį sezono už menką sumą.. Vis tik sėkmės komandai brendant iš duobės ir kantrybės sirgaliams.. Visiems pasitaiko duobių, svarbiausia iš jų išlipti.
2018-02-05
+5
Atsakyti
Tadas
http://zippySound.in">Muzika atsisiųsti nemokamai
2018-02-05
+5
Atsakyti
Anonimas
Tai reiakias joks papildymas. Naujas gynejas prastas, vietoj Palacios Chatkwvicius butu totalus susolpnwjimas. Na Sulskis, kai atgaus sportine forma po atostogu libane ar kur plius minus kompensuoa Butke.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-05
+2
Atsakyti
To anonimas
Lygtais su neptūnu dar vis treniruojasi L. Chatkevicius, tai gal ir bus jis tas vidurio puolėjas, kaip papildymas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-05
-1
Atsakyti
Anonimas
Bus naujas aukstaugis? Ar taip sunku zurnalistams uzklaust...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-05
+2
Atsakyti
Klp
Antanina prabudo zonos kekšė, o tavo veidelis tūrbūt nesiskiria niekuom nuo tavo darbinės angos.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-05
+5
Atsakyti
antanas
Chandziulnikas ir darbenu kaimo prabilo. Nunes ta jo neptuna ispanai ir po rungtyniu vel sedes israudonavusia morda.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-05
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 11

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.