„Kings“ atleido vilčių nepateisinusį graiką, jo agentas kaltina klubą neprofesionalumu

2018-02-09 18:22
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix
  • „Kings“ atleido 13-uoju šaukimu prieš dvejus metus šauktą Papagiannį
  • Jo agentas piktinasi, jog klubas nesupranta darantis klaidą
  • Šįmet Papagiannis NBA rinko po 2,1 taško

2016 metais Sakramento „Kings“ klubas į Georgios Papagiannį dėjo dideles viltis, tačiau jau po pusantrų metų viskas baigėsi tuo, kad dvidešimtmetis graikas buvo atleistas.

Kalbos apie tokį „Kings“ sprendimą sklandė jau anksčiau, tačiau dabar šie pranešimai buvo patvirtinti oficialiai.

Šį sezoną krepšininkas per rungtynes aikštėje vidutiniškai praleido viso labo po 6,9 minutės ir pelnė po 2,1 taško ir atkovojo po 2,3 kamuolio.

Georgios Papagiannis

Georgios  Papagiannis
Komanda: Sacramento Kings
Pozicija: C
Amžius: 20
Ūgis: 218 cm
Svoris: 125 kg
Gimimo vieta: Graikija

217 cm ūgio milžinas NBA naujokų biržoje buvo pašauktas 2016 metais aukštu 13-uoju šaukimu. Beje, iškart po šio „Kings“ pasirinkimo savo nepasitenkinimą išreiškė tuometinė komandos žvaigždė DeMarcusas Cousinsas.

Šįmet Papagiannis dar buvo blaškomas tarp NBA ir Plėtojimosi lygos. Pastarojoje jam sekėsi kiek geriau ir per rungtynes graikas rinko po 13,5 taško bei 9,6 atkovoto kamuolio vidurkius.

Tiesa, tokiu klubo veiksmu greitai nepasitenkinimą išreiškė Papagiannio agentas.

„Kings“ komandoje jis niekada negavo šanso. Jam tik 20 metų ir jau dabar yra padaręs gerą pažangą, nesu tikras, ar klubas tai supranta. Gaila, bet naujokų biržoje tu negali rinktis klubo, jis pasirenka tave.

„Kings“ organizacija yra labai prasta, manau, NBA lygoje visi liko šokiruoti dėl Giannio atleidimo. Matome įrodymą, kad kažkas su šiuo klubu yra negerai“, – piktinosi Marios Olympios, Papagiannio agentas.

Graikijos žiniasklaidai jis taip pat atskleidė, kad Papagiannis jau dabar turi pasiūlymų tiek iš Europos, tiek iš NBA komandų. Graikijoje manoma, kad krepšininką susigrąžinti norėtų Atėnų „Panathinaikos“, kurioje Papagiannis žaidė 2014-2016 metais.



Komentarai:

opa
Eikit su tuo medziu.... tegul dziaugias kad taip aukstai korisas Divacas pasirinko ji ir kontrakta garantuota gavo su daugiau saibu...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-09
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.