„Neptūno“ varžovu KMT džiaugęsis Žukauskas: „Pergalių be pralaimėjimų nebūna“

2018-02-15 16:24

Po netikėto pralaimėjimo, kurį antradienį patyrė Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio komanda, pasisakė legendinis krepšininkas Eurelijus Žukauskas, savo karjerą 1993-aisias pradėjęs „Neptūno“ klube. Jis sako tikintis savo komanda, o šis tamsus nesėkmių periodas „Neptūnui“ yra laikinas. 

Legendinis Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjas Žukauskas sako, kad „Neptūną“ visada palaikė ir palaikys. Nelemtą pralaimėjimą „Dzūkijai“ Klaipėdos arenos tribūnoje krepšininkas stebėjo iki galo, nes gerbia šią komandą.

„Tai nebuvo eilinės rungtynės, nors panašu, kad kai kurie žaidėjai būtent taip jas įvertino. Todėl pritrūko ugnies, atsidavimo. Tačiau pergalių be pralaimėjimų nebūna. Sudėtinga „Neptūno“ klubo situacija davė prastų vaisių. Kai klubą palieka net trys svarbiausi žaidėjai, tai yra didelė netektis komandai“, – sako legendinis krepšininkas.  

Šį sezoną metami dvitaškiai

49%
21,0
Pataiko: 21,0
Taiklumas: 48,8%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 21
Blogiausias pasiekimas: 21
Daugiausia pataiko: Edgaras Želionis

Dabar, anot jo, svarbiausia tinkamai dirbti su tais žaidėjais, kurie yra komandoje.

Savo didžiąją krepšininko karjerą Žukauskas prieš du dešimtmečius pradėjo „Neptūne“. Uostamiesčio klube jis svajojo karjerą ir užbaigti, tačiau tam sutrukdė kojos trauma. Klaipėdietis įsitikinęs, kad šis tamsus periodas yra laikinas: „Mūsų arena tikrai neištuštės, netrukus ji vėl griaudės nuo sirgalių emocijų. Tikiu „Neptūnu“ ir linkiu jam pergalių“.

Antradienį arenoje „Neptūną“ palaikė ir dar keletas komandos veteranų, kuriuos į rungtynes pakvietė naujieji klubo vadovai.

Pasak komandos savininko Sigito Ambrazevičiaus, taip norima pagerbti tuos, kurie ilgus metus „Neptūno“ krepšinio komandą puoselėjo ir nuoširdžiai dirbo. Susitikimą taip pat stebėjo buvę „Neptūno“ krepšininkai Rolandas Razgaitis, Aloyzas Vasiliūnas, Mindaugas Bugys, Audrius Mineikis,  Mindaugas Mockus ir Vaidotas Pečiukas.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.