Drąsiai mintis reiškusiam Cubanui NBA skyrė solidžią baudą

2018-02-21 23:45
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Dalaso „Mavericks“ komandos savininkas Marcas Cubanas atvirai rėžė, kad jo komandai reikia kuo daugiau pralaimėti, o NBA organizacija į tokį pasisakymą reagavo negailestingai.

Skelbiama, kad NBA už tokius žodžius Cubanui skyrė 600 tūkst. JAV dolerių baudą. NBA komisaras Adamas Silveris tokius Cubano pasisakymus įvardijo kaip žalingus NBA lygai.

„Galbūt man nereikėtų to sakyti, tačiau vakarienės metu savo vaikinams pasakiau, kad mes nesiekiame atkrintamųjų varžybų. Mums geriausia būtų pralaimėti.

Šį sezoną metami dvitaškiai

50%
26,2
Pataiko: 26,2
Taiklumas: 50,0%
Vieta lygoje: 28
Geriausias pasiekimas: 37
Blogiausias pasiekimas: 16
Daugiausia pataiko: Harrison Barnes

NBA komisarui tai nepatinka, tačiau aš bent jam paaiškinau, kokie mūsų klubo darbai laukia vasarą. Tai bus paskutinis sezonas, kuomet mes siekiame pralaimėjimų. Šia taktiką mes naudojame pusantrų metų ir tai mane žudo“, – sakė Cubanas, užrūstinęs NBA.

Šiuo metu „Mavericks“ turi trečią blogiausią rezultatą lygoje – 18 pergalių bei 40 pralaimėjimų. Mažiausiai pergalių po sezono turinti komanda NBA naujokų biržoje, vyksiančioje birželį, turės 25 proc. galimybę gauti pirmąjį šaukimą.

 

 



Komentarai:

djgaffer
O čia jau rimta bauda,net netoli milijono.Visi supranta,kad Mavsai tankins,bet garsiai taip sakyti nereikėjo Cubanui.Geriau sau savo mintis pasilikti.Teks kaip reikiadmt kišenę pakratyti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-22
-5
Atsakyti
Tadas
Man idomu, kaip nba nustato baudu dydi? Tipo jie turi teisini kodeksa uz kiek duos baudos uz koki pasisakyma? Kas bus jei as to baudos nemokesiu nes Mano valia sakyti ka noriu? I policija isvesh, i arena neileis, kluba atims. 600k jau sis tas ir Cubanui. Rezciau dar viena kalba apie tas idiotiskas nuobaudas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-22
+1
Atsakyti
600 000 Už tai, kad žmogus pasakė tiesą, tiesiai šviesiai, kurią žino visi. Na čia jau diktatūra ir susidorojimas. Gal dar diskvalifikuos ir išspirs iš lygos? O dar sako, kad JAV laisvės šalis, supistas melas...
2018-02-22
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.