„Lietuvos rytas“ atsimušė į „Efes Pilsen“ sieną (foto)

2007-11-21 22:41

Pergalingas Vilniaus „Lietuvos ryto“ žygis Eurolygoje sustabdytas. Stambulo „Efes Pilsen“ krepšininkai „Siemens“ arenoje 77:70 (13:10, 20:19, 16:18, 28:23) įveikė vilniečius ir nutraukė jų 4 pergalių seriją.

Rungtynių fotogaleriją rasite paspaudę čia.

Drew Nicholasas iki mačo pabaigos likus žaisti 36 sekundes patyrė čiurnos traumą ir tik padedamas komandos draugų paliko aikštę. Tačiau iki tol jis buvo spėjęs pridaryti pakankamai žalos. Vien per ketvirtą kėlinį Stambulo ekipos gynėjas pelnė 9 taškus ir padėjo savo komandai atitrūkti pergalingu atstumu.

Nicholo tritaškis ketvirčio viduryje padidino turkų pranašumą iki 4 taškų (61:57) ir po to „Lietuvos rytas“ nebebuvo priartėjęs labiau nei per 3 taškus. Ermalio Kuqo tolimas metimas padidino persvarą iki 6 taškų (65:59), o tris baudas po to sumetęs Nicholas padėjo savo komandai atitrūkti iki 69:61.

Nors po to Hollisas Price‘as įmetė du tritaškius ir abi baudas, taip sušvelnindamas skirtumą iki 69:74, tačiau kovoti dėl pergalės jau buvo per vėlu.

„Lietuvos rytas“: Hollisas Price‘as 25 taškai, Marijonas Petravičius (13 atk. kam.) ir Matthew Nielsenas po 12, Chuckas Eidsonas 9, Artūras Jomantas 5, Andrius Šležas ir Martynas Gecevičius po 3, J.P.Batista 1.

„Efes Pilsen“: Drew Nicholas 19, Ermalis Kuqo 15, Kenny Gregory 12, Andre Hutsonas 11.

Klampiai prasidėjusiose rungtynėse vilniečiai išsiveržė į priekį 8:2, tačiau tada daugiau nei 8 minučių atkarpą pirmo kėlinio pabaigoje ir antro pradžioje pralaimėjo 2:18, leisdami varžovams įgyti dviženklį pranašumą – 20:10.

Visgi prieš ilgąją pertrauką Matthew Nielsenas ir Martynas Gecevičius įmetė po tolimą metimą, taip sušvelnindami atsilikimą iki 29:33.

Vos prasidėjus trečiajam kėliniui vilniečiai spurtavo 7:0, taip susigrąžindami iniciatyvą į savo rankas. Tada nė viena komanda iki pat ketvirto kėlinio vidurio nebuvo įgijusi didesnės nei 4 taškų persvaros, kol Nicholas ėmėsi darbo ir ištempė savo komandą į trečiąją pergalę.



Komentarai:

Taikius teiginiai, viskas gal ir gerai tik va portalus sumaišei reikėjo šita parašyti k.net portale ten tai tikrai yra šita problema, čia ,Basketnews'e palyginus su k.net, labai retai atsiranda tokių varytojų. ;]
2007-11-23
+4
Atsakyti
pabandykite www.cyberdunk.com?ref=58471
2007-11-23
+5
Atsakyti
nu biski per mazai
2007-11-23
+3
Atsakyti
Ir tą mažą skaičių Blatas,turbūt,ir turėjo omenyje - kiek rungtynių mažu skaičium laimėsi ? Galiausiai tai bus pastebėta ir išnaudota - visos komandos žaidžia dvyliktukais,o ne šešetukais.
2007-11-23
+4
Atsakyti
Žalgiriui. Nežinau,ar čia sutapimas,ar kas,bet šiose rungtynėse tikrai per mažai Ryto žaidėjų žaidė - žiūrėk kiek turkų.
2007-11-23
+4
Atsakyti
to ZALGIRIS44: ir ka? nu tai gerai laimejo kad laimejo pries silpniausias komandas bent ta sugeba. Ir abejoju ar jis Aris priskiria prie silpniausiu komandu. Ir nuo maccabio Efes pasikrove. Nemanau kad jis sakytu jog pasikrove nuo silpniausiu komandu. Ir jei rytas butu tu komandu neiveikes, ne taip kaip kai kurios kitos komandos, tai tada butu galima lot, o db kai iveike tai nera ka bepridurt.
2007-11-22
-1
Atsakyti
Labiausiai man patik blato zodziai, "rytas 2 rungtynes laimejo namuose ir 2 sveciuose pries pacias silpniausias grupes komandas, todel as zinau kaip reikia zaisti vilniuje." Paziurekit kaip kalba tikras krepsinio ekspertas, o ne jus asilenai rytfaniai. Jis ka sake taip ir padare, ir laimejo. Buvo grazios rungtynes patinka man Efes Pilsen
2007-11-22
-6
Atsakyti
Kokie jūs apgailėtini. Jei ką sakot, tai argumentuokit ir nebus ginčų jokių. Bo šiuo metu postų struktūra daugmaž tokia:

* komanda X yra šū... (tiesiog, nereik net argumentų)

* komandos Y fanai sako, kad kitas miestas yra šū... (dėl pirmo posto)

* Komandos X fanai sako, kad komandos Y grupė yra labai silpna (matyt dėl to reiktų komandą pašalinti iš eurolygos)

* komandos Y fanai pradeda rėkti, jog jie geriau išmano krepšinį

* komandos X fanai meta argumentus, jog komandos Y fanai yra nebaigę mokyklos

* komandos Y fanai liepia komandos X fanams išmokti rašyti

Žmonės, kurie nesugeba įsiterpti tarp komandų X ir Y fanų blevyzgų, klykia koks gėdingas ir neprofesionalus portalas yra basketnews'as (matyt dėl to jį ir skaito).

Mielieji, pagiežą liekite delfyje, o čia - krepšinio portalas. Tiek Rytas, tiek Žalgiris vakar turėjo puikias galimybes, tačiau nei vieni, nei kiti neišnaudojo jų. Ir čia jau nieko nepadarysi. Kitą savvaitę gal bus geriau.
2007-11-22
+16
Atsakyti
stai ir pasimato Ryto zaidimas kaj nekerenta tritaskia,bei Rytas susikauna su gana stipria komandai ;] prie pralaimejimo priezasciu prisidejo blogas puolimas bei nelabai gera gynyba - H.Price pakriti wkr saunuolis :) ..tikekimes cia tik wienas kluptelejimas ir po sawajtes Rytas paims dar viena pergale ;]
2007-11-22
-2
Atsakyti
to dowydas: visada yra idiotu kuriem kitos komandos pralaimejimas suteikia dziaugsmo. tada jie issoka i neta ir bando dar labiau ta komanda sumenkint. Dazniausiai tokie yra greit nusodinami ir kai kelias valandas neprisijungi prie basketnews nematai tu komentaru, taciau yra tokiu puslapiu kurie uzkisa tokiom nesamonem savo forumus ir paskui skelbiasi didziausiu krepsinio portalu
2007-11-22
-1
Atsakyti
as bl nesuprantu ko vel pradedat gicytis kuri stipresne nu juk EUROLYGOJE rejk sirkt uz abi wienodai
2007-11-22
-5
Atsakyti
Vistik čia Eurolyga,o treneriai lošti bandė šešiese(Šležą išleido tik keliom minutėm,o Batistą - dar trumpiau).Pavargo.
2007-11-22
Atsakyti
nu tai turejo ivykt ir pagaliau tai ivyko rytas pralaimejo

Zalgiris!
2007-11-22
-2
Atsakyti
Efesas uzgyne ryto snaiperius ir iskart rytui pasidare sunku zaisti,nes rytas yra snaiperiu ekipa ir jai jegu neleidzia metyti troicu,tada sunku jiems ir siekti pergales
2007-11-22
+4
Atsakyti
vanexell visu pirma ismok taisiklingai rasyti o paskui zysk ant kitu. kiek klasiu baigei?
2007-11-22
-6
Atsakyti
to vanexell: as tai matau kad tavo tevus reikia del to uzjaust. Siaip patarciau pabandyt paciam kase pazaist, ir zaist ne taip kad pora minuciu palakstai padusti ir jau viskas, o atlakstyk bent pusvalandi tada pamatysi kaip ir koordinacija galima lengvai prarast ir lygsvaros neislaikyt. Bet jauciu taves mamyte neleis nes dar kokia bacila pasigausi ir susirgsi. Matosi kad krepsinio kamuolio realybej nemates...
2007-11-22
+2
Atsakyti
gockas tu jei aklas pasiziurek puole pries ji jau lyg ir sustojo tas kai jau pasoko dar truputi link jo pajudejo tai cia tipo lyksvaros taip iseina neislaike? :) Malachys91 tu is vis vaike dusk pienburnis cia aiskins ko nekencia, nekesk savo tevu kad toki nevykeli i pasauly isleido
2007-11-22
-8
Atsakyti
to BC_Zalgirietis: na i silpnesne, bet cia niekas nekaltas isskyrus ta zmogu kuris trauke burtus ir pati zalgiri, nes tik pati komanda kalta kad praeita sezona sumale suda ir i zema krepseli pateko. Ir cia yra eurolyga todel silpnu komandu nera. Abejoju ar taspats zalgiris dzaisdamas ryto grupej po 5 turu turetu 5 pergales zinant kaip jiems sekasi su tokiom komandom kaip Maccabi ir Aris. Sekasi geriausiems
2007-11-22
Atsakyti
neaisku ar specialiai,bet tarp ju buvo konfloiktas aikstes metu,pastoviai kontaktavo vienas su kitu,kas buvo siemens arenoje galejo tai pamatyti.. gali buti kad spec.taip padare.. drew nickolasas gerai pavare,vien del jo ir efes zvaigzdziu ejau ziureti siu rungtyniu..o nicholas megstamiausias zaidejas zaidziantis europoje.
2007-11-22
-10
Atsakyti
Neturim ant kitimo geru zmoniu. Be petraviciaus centru kaip ir neturim, izaidejo nerasta.
2007-11-21
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 32

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.