Keturių brolių Antetokounmpo tikslas – kartu žaisti Graikijos rinktinėje

2018-02-28 13:08
Nuotr.: Instagram
Nuotr. Instagram

LaVaras Ballas ne kartą viešai teigė, kad jo svajonė, jog visi trys sūnūs žaistų vienoje ekipoje – Los Andželo „Lakers“. Panašų tikslą turi ir keturi broliai Antetokounmpo, kurie kartu nori vilkėti Graikijos rinktinės marškinėlius bei iškovoti šiai šaliai trofėjų.

„Buvau sakęs, kad noriu su rinktine laimėti medalį, – tikslus su nacionaline rinktine dėstė Giannis. – Noriu pajausti tą jausmą, kuomet laimi apdovanojimą Graikijai. Noriu pamatyti savo brolius tobulėjančius – Thanasį, Kostą, Alexą.. Vieną dieną jie galėtų tapti nacionalinės rinktinės dalimi ir tikiuosi, jog žaisime kartu. Toks yra mūsų tikslas.“

„Kostas labai tobulėja, jis žaidžia „Dayton“ universitete. Neabejoju, kad už metų ar dviejų jis bus pakviestas į rinktinę. Jei mūsų jauniausiasis (Alexas) išlaikys tempą, tuomet visi kartu mes žaisime rinktinėje. Niekada nežinai, galbūt kartu kelsime ir trofėjų“, – svajonėmis dalinosi Milvokio „Bucks“ lyderis.

Giannis Antetokounmpo

Giannis  Antetokounmpo
Giannis  Antetokounmpo
MIN: 37.25
PTS: 27.54 (60.59%)
REB: 10.38
AS: 4.88
ST: 1.48
BS: 1.39
TO: 2.84
GM: 56

Vyriausiajam broliui Antetkounmpo Thanasiui yra 25-eri. Šį sezoną Eurolygoje debiutavęs puolėjas gina Atėnų „Panathinaikos“ garbę. Stipriausiame Senojo žemyno turnyre graikas vidutiniškai žaidžia po 11 minučių, pelno po 3,7 taško, atkovoja 2,2 kamuolio be renka po 3,9 naudingumo balo.

Trečiajam broliui Antetkokounmpo yra 20 metų. 208 cm ūgio Kostas pasižymi puikioms fizinėmis galimybės bei atletiškumu. Atstovaudamas „Dayton“ universitetui NCAA pirmenybėse aukštaūgis vidutiniškai pelno po 4,7 taško bei atkovoja po 3 kamuolius.

Jauniausiajam broliui Alexui šiuo metu yra 16 metų, jis žaidžia Dominikonų mokykloje Milvokyje. Specialistai pabrėžia puikias jo fizines galimybes, kaip ir kitų brolių Antetokounmpo.

Tuo metu fantastišką sezoną NBA lygoje žaidžiantis 23-ejų Giannis šiemet buvo išrinktas į „Visų žvaigždžių“ mačą. Milvokio „Bucks“ lyderis šį sezoną pelno po 27,5 taško, atkovoja po 10,3 kamuolio bei atlieka po 4,9 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

eidsonas
Anksčiau Giannis interviu buvo minėjęs, kas kuo brolis jaunesnis tuo geresnis - ta prame, turėjo omenyje, kad jaunėliai tikrai jį pralenks. Bet klausimas
2018-03-01
+8
Atsakyti
Karolis
Graikai... :D
2018-02-28
-7
Atsakyti
english
there are too many letters in those pictures
2018-02-28
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.