Nepaisant prakirsto antakio kovojęs Micičius: „Su kiekviena pergale šansai patekti į kitą etapą didėja“

2018-03-01 22:37
Kristijonas Tamulėnas, „BasketNews.lt“
  • Micičius rungtynes baigė prakirstu ir susiūtu antakiu
  • Serbas džiaugėsi, jog pavyko laikytis parengto žaidimo plano tiek puolime, tiek gynyboje
  • Nepaisant Barcelonos sutriuškinimo, Micičius apie kitą etapą mąsto atsargiai
  • „Žalgirio“ atakų organizatorius šiandien pelnė 4 taškus ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus

Rungtynių metu traumą patyręs, tačiau jas užbaigti sugebėjęs Vasilije Micičius džiaugėsi ne tik įspūdinga pergale, bet ir didėjančiais šansais patekti į kitą varžybų etapą.

Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas po pergalės 90:74 prieš „Barceloną“ pasakojo, jog rungtynėms komanda ruošėsi ypač rimtai.

„Prieš šį mačą jautėme šiokią tokią įtampą, nes žinojome jo svarbą. Supratome, kad jis gali pagerinti mūsų galimybes kovoje dėl patekimo į kitą etapą, ko mes visi ir siekiame, – kalbėjo serbas. – Žinojome, kad bus sunku – komanda pakeitė trenerį, tuo pačiu pasikeitė ir komandos stilius, tačiau jį buvome neblogai išnagrinėję.“

Foto galerija

Micičius džiaugėsi gera komandos gynyba, atsidavimu aikštelėje ir geru rungtynių plano išpildymu.

„Mačą pradėjome su gera energija ir dideliu intensyvumu tiek puolime, tiek gynyboje ir tai davė savo vaisių – komanda, per pastaruosius mačus rinkusi daugiau kaip po 90 taškų, šiandien sukrapštė 74“, – džiaugėsi serbas.

Paklaustas apie antrajame kėlinyje patirtą traumą, kai buvo prakirstas kairys antakis, žaidėjas teigė net nesvarstęs kitų variantų, kaip tik žaisti toliau.

„Nors ir buvau sužeistas, labai norėjau užbaigti rungtynes, nes puikiai suvokiau jų svarbą. Mano antakis buvo susiūtas, tačiau po rungtynių turiu keliauti į ligoninę tolimesniam gydymui“, – sakė serbas, kuris prieš dvi savaites per KMT finalo rungtynes su Vilniaus „Lietuvos rytu“ buvo prasikirtęs kitą, dešinį antakį.

Žalgiriui vis labiau įsitvirtinant Eurolygos aštuntuke, serbas apie kitą etapą vis dar galvoja atsargiai.

„Nežinau, kaip šiandien sužais kitos komandos, tačiau manau, kad su kiekviena pergale mūsų šansai tik didėja. Tačiau kol kas galvoti taip toli į priekį nereikia“, – savo pamąstymus baigė serbas.



Komentarai:

ZALGIRIS !!!
2018-03-02
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.