„Celtics“ treneris pripažino, kad Haywardas šį sezoną nebežais

2018-03-04 10:22
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Internetinę erdvę vis dažniau pasiekia vaizdo įrašai, kuriuose matomas sparčiai po sunkios traumos atsigaunantis Gordonas Haywardas, tačiau Bostono „Celtics“ komandos vairininkas Bradas Stevensas baigė visas spekuliacijas dėl galimo puolėjo sugrįžimo dar šį sezoną.

„Šį sezoną jis nebegrįš“, – į žurnalisto klausimą Hjustone be užuolankų atsakė „Celtics“ treneris.

Klubo krepšinio operacijų prezidentas Danny Ainge'as neseniai sakė, kad Haywardas sparčiai progresuoja, kas dar labiau pakurstė kalbas apie galimą jo sugrįžimą ant parketo iki atkrintamųjų. Vis tik dabar aišku, kad ši vizija kol kas atrodo nereali.

Šį sezoną metami tritaškiai

38%
11,8
Pataiko: 11,8
Taiklumas: 37,5%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Kyrie Irving

„Jis progresuoja ir toliau labai sėkmingai atlieka reabilitacijos programą. Tie jo video yra puikūs, kadangi viešai demonstruojamas progresas. Kartais ilgame reabilitacijos laikotarpyje tu nematai progreso, tau darosi sunku, bet tuomet, kai kažkas, kas ilgą laiką tavęs nemato, pastebi tokį video ir visuomet pasidžiaugia progresu.

Tai yra gerai. Visgi reikia suprasti – jo dar laukia super ilgas kelias iki sugrįžimo ar bent jau žaidimo vienas prieš vieną“, – atvirai dėstė Stevensas.

Šį sezoną jau pirmose rungtynėse su Klivlando „Cavaliers“ Haywardas susilaužė čiurną



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.