Eurolygą šališkumu dviem klubams kaltinantis „Pao“ savininkas teisėjų klaidas pateikė DVD diske

2018-03-20 14:35
Nuotr.: Twitter
Nuotr. Twitter

Su Eurolyga kariaujantis Atėnų „Panathinaikos“ klubo savininkas Dimitris Giannakopoulos turnyro teisėjams pažėrė kaltinimų dėl šališko darbo. Individualią analizę atlikęs graikas kreipėsi į žiniasklaidą atviru laišku, kuriame išskyrė dvi teisėjų mylimas komandas – Pirėjo „Olympiakos“ ir Stambulo „Fenerbahče“.

„Olympiakos“ ir „Fenerbahče“, be jokios abejonės, yra dvi geriausiai besiginančios komandos Eurolygoje. Tačiau jų agresyvumas yra lygiagrečiai tarp to, kas yra laikoma pražanga, o kas ne.

Kartu su teisėjų pagalba šios komandos surenka labai nedaug pražangų daugelyje rungtynių“, – rašė Giannokopoulos, „Eurohoops.net“ redakcijai išsiuntęs ir teisėjų sprendimus DVD diske pavadinimu „Klaidingi sprendimai“.

Šį sezoną metamos baudos

69%
12,7
Pataiko: 12,7
Taiklumas: 68,6%
Vieta lygoje: 14
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Chris Singleton

Daugiau tylėti nebegalėjęs Graikijos turtuolis pareiškė, jog tokią situaciją krepšinyje jis regi apskritai pirmąkart per visą istoriją.

„Ši krizė – didžiausia, kurią krepšiniui tenka išgyventi, – rėžė jis. – Reaguodama į tai, krepšinio bendruomenė privalo veikti nuosekliai ir struktūriškai, jog pakeistų varžybų skaidrumą. Vienas pagrindinių krepšinio ramsčių – žiniasklaida. Toliau dėl to tik tylint, laimės ne sportas, o lobistai.“

Taip pat Giannakopoulos atkreipė dėmesį į tvarkaraščio lankstumą Madrido „Real“ ekipai. Jis išvadoje pateikė faktus, jog tiek praėjusį sezoną, tiek šį sezoną karališkasis klubas dvigubų rungtynių savaičių metų pusę susitikimų žaidė su Ispanijos komandomis ir tokiu būdu išvengė varginančių kelionių po Europa.



Komentarai:

Anonimas
Kad eurolyga skirtingai traktuoja prazangas pagal klubus jau senai zinoma, ir ypac aiskiai matosi kai zalgiris zaidzia pries grandus..
2018-03-20
+12
Atsakyti
Va va, pražanga prieš Pangosą greičiausiai buvo

"pamiršta"

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-20
-3
Atsakyti
Garantija
Kad i si klaidu rinkini jis netrauke visos eiles epizodu is rungtyniu Pao - Zalgiris :)
2018-03-20
-18
Atsakyti
bbd
o tai cia naujienos esme kaip suprantu kad dvd formatu pateike irasa? ar teisingai supratau?
2018-03-20
+9
Atsakyti
xcvbn
kai po nba rungtyniu paziuri eurolyga tai kazkoks kosmaras. viena karta vienaip traktuoja, kita kitaip. as nesuprantu ar jie neturi aiskiu taisykliu kaip nba. pvz jei po krepsiu nesilaikai vertikalumo bauda, neuzsiimi pozicijos bauda, pastumi bauda, lieti metancio zaidejo ranka bauda, o eurolygoj kazkoks absurdas jei koks itakingesnis aiskiai vaidina jie vistiek pasimauna ir skiria tas baudas, blokai neegzistuoja nes jei stipresni bloka kalsi iskart skirs bauda. teisejai tiesiog turi perdaug laisves savaip traktuot skirtingus epizodus. is to neapibreztumo jie kartais net nebedrysta svilpt jei antra ar trecia karta zaidejas ta pati veiksma daro.
2018-03-20
-1
Atsakyti
Anonimas
Kas liečia teisėjus eurolygoje t.y. tiesiog tragedija. Per pastaruosius metus krepšinis europoje žengė didelius žingsnius į priekį, o kas liečia teisėjus tai jų lygis ne tik, kad pakilo, bet sakyčiau smarkiai krito. Kuomet dar R. Brazauskas teisėjaudavo eurolygos Final 4 tokių šumų kokie yra dabar nekildavo. O nuo to laiko teisėjavimas kasmet ritosi žemyn. Galingesniem klubam eurolygoje prazangos traktuojamos yra kitaip kur yra situacija 50/50 aišku švilps į galingesnio pusę. Ai beje šiandien žalgirio - milan varžybose teisėjaus Milivoje Jovcic tas pats teisėjas kuris teisėjavo tame mače kur K. Pangos nešvilpė baudų prieš PAO.
2018-03-20
-3
Atsakyti
djgaffer
Emocingas graikas,bet dažnai pateikia teisingus faktus.EL tikrai yra sulindusi keliems klubams į užpakalį,o Fenerui tai faktas,nes juk turkai remia visą lygą.Tik Giannakopoulos turbūt pamiršo,kaip iš Žalgirio buvo atimta pergalė prieš PAO.Tai jis ne visada būna objektyvus ir sudaro tokio dviprasmiško žmogaus įvaizdį.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-20
-8
Atsakyti
m1
O tai kas dabar tais DVD naudojasi? :D
2018-03-20
+10
Atsakyti
Wow25
Labai gerai. Kažkas turėjo iškelt į viešuma tai. O tai teisėjai pasidarė labai neliečiami :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-20
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.