Keista „Crvena Zvezda“ situacija – Eurolygoje žaidžia kovodama ir dėl vietos kito sezono turnyre

2018-03-21 15:56
Nuotr.:

Belgrado „Crvena Zvezda“ šiuo metu tik baigia Eurolygos reguliaraus sezono kovas, tačiau tuo pačiu metu jau kovoja ir dėl vietos kito sezono turnyre.

Iki reguliaraus Eurolygos sezono pabaigos liko trys turai, o „Crvena Zvezda“ yra iškovojusi 11 pergalių bei nebeturi net teorinių šansų patekti į atkrintamąsias varžybas.

Šiuo metu Belgrado klubas kovoja ir Adrijos lygos atkrintamosiose varžybose, o šios pirmenybės yra vienintelės, kurias laimėjusi „Crvena Zvezda“ komanda patektų į kito sezono Eurolygos turnyrą.

Šį sezoną metamos baudos

75%
14,4
Pataiko: 14,4
Taiklumas: 75,1%
Vieta lygoje: 9
Geriausias pasiekimas: 26
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: James Feldeine

„Šiuo metu esame keistoje situacijoje, kadangi žaidžiame Eurolygoje, tačiau taip esame labai svarbių atkrintamųjų varžybų įkarštyje vietinėje lygoje. Tik triumfavę šioje lygoje pateksime į kito sezono Eurolygą“, – po vakarykštės nesėkmės prieš Atėnų „Panathinaikos“ kalbėjo „Crvena Zvezda“ treneris Dušanas Alimpijevičius.

Adrijos lygoje „Crvena Zvezda“ sekmadienį pradėjo pusfinalio seriją su Baro „Mornar“ ekipa. Pirmąsias rungtynes Alimpijevičiaus auklėtiniai laimėjo 91:63. Kito pusfinalio poroje kovoje Podgoricos „Budučnost“ ir Zagrebo „Cedevita“.

Nors Alimpijevičius su savo kariauna vakar Atėnuose pripažino „Panathinaikos“ pergalę rezultatu 71:91, tačiau treneris po mačo spaudos konferencijoje buvo geros nuotaikos. Jis gyrė spaudos konferencijos vedėjo greitą graikų kalbą bei apgavo vedėją pajuokavęs, kad suprato graikiškai užduotą klausimą.

Belgrado komandos laukia itin sudėtinga Eurolygos reguliaraus sezono pabaiga – ji per likusias dvikovas susikaus su Stambulo „Fenerbahče“, Madrido „Real“ ir Maskvos CSKA.



Komentarai:

Anonimas
efes 25-12 chimki
2018-03-21
+3
Atsakyti
kunigas
ju bedos

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-21
+3
Atsakyti
djgaffer
Keista gal tik tai,kad Adrijos lygoje jau PO prasidėjo.Ir net pusfinalis vyksta.Kadangi EL jau dėl nieko nekovoja,tai jaunimą galės apšaudyti,o lyderiai pailsėti.Adrijos lygoje jie ryškūs favoritai.Mornaras ne varžovas,Budučnost su Cedevita kiek stipresnės komandos,bet vistiek žemesnio lygio.Tai su pailsėjusiais lyderiais turėtų gana ramiai pasiimti titulą.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-21
+2
Atsakyti
ValdasJeigu, žalgiris nebūtų eurolygos laimėję,tai irgi tik sportiniu principų lkl kovotų,dėl eurolygos vietos--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Nuo 1998-2016 m. (kai EL buvo daugiau nei 16 komandų) Žalgiris tik 5 kartus iš 18 nepateko į TOP 16, ir iš tų 5 trys buvo per pirmus penkis metus, taigi manau, kad Žalgiris pakankamai nusipelnęs A licencijos ir sportiniu principu.
2018-03-21
+1
Atsakyti
Valdas
Jeigu, žalgiris nebūtų eurolygos laimėję,tai irgi tik sportiniu principų lkl kovotų,dėl eurolygos vietos

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-21
Atsakyti
Joka joka
Paziuresim kaip lkl dar spres zalgirio tvarkarascio problema. Su rytu zais pries pat eurolygos playoffu pradzia

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-21
+1
Atsakyti
dinamo
Keista situacija, kai vietos uzsipirktos n metu i prieki, o cia taip, kaip turi buti. Jeigu cia dar sportas.
2018-03-21
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.