Vytenio Jasikevičiaus noras – su Šaru ir abiejų sūnumis sužaisti du prieš du

2018-03-21 19:10

Antradienį „Žalgirio“ arena šventė tarptautinę laimės dieną bei išvydo dar vieną įdomią Eurolygos dvikovą, kurioje Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo svarbią pergalę patiesdami Milano „AX Armani“ komandą.

Mačo užkulisius tradiciškai įamžino „Žalgiris TV“ laidų rubrika #TimeOutŽalgiris. Pirmieji laidos kadrai buvo užfiksuoti iš neįprastos vietos – „Žalgirio“ arenos palubės, o vėliau #TimeOutŽalgiris vedėja Dalia Belickaitė gausiai arenoje susirinkusių žiūrovų teiravosi, kas jiems sukelia didžiausią laimę žiūrint „Žalgirio“ rungtynes. Be akivaizdaus atsakymo apie žalgiriečių pergales, sirgaliai taip pat išskyrė „Žalgirio“ arenoje sukuriamą atmosferą ir prieš rungtynes pačių žiūrovų atliekamą Lietuvos himną.

Arenoje „Žalgiris TV“ sutiko ir beveik visas „Žalgirio“ rungtynes gyvai stebintį vyriausiojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus brolį Vytenį. Pats profesionaliai krepšinį žaidęs Vytenis Jasikevičius atskleidė, kad pirmuosius žingsnius šioje sporto šakoje žengia ir jo bei brolio atžalos.

„Tikėkimės, jog kada nors su sūnumis sužaisime du prieš du. Dabar verkia jie, galbūt vėliau mes verksime“, – šypsodamasis kalbėjo Vytenis Jasikevičius.

Rungtynėse su „AX Armani“ ekipa apsilankė ir visoje Lietuvoje žinomų radijo laidų vedėjų dueto „Radistai“ narys Jonas Nainys. Jis papasakojo apie savo įspūdžius, kuriuos patyrė keliaudamas kartu su „Žalgiriu“ į Eurolygos išvykos mačą Stambule.



Komentarai:

vytenis irgi lkl cempionas :D 2007-ais kartu su zalgiriu issityciojo is ryto :D
2018-03-22
+13
Atsakyti
djgaffer
Tai Belickaitė jau karjerą baigė,ar kaip?Juk užsienį žaidė,Lenkijoje berods ir sezonas dar nesibaigė juk.O ji vėl Žalgiris Tv vedėja.Praleidau matyt kažką.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-21
+2
Atsakyti
Tik pamatau vedėją aš susijaudinu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-21
+2
Atsakyti
lol
tarsi savam kieme nesuzais, kai susitars del laiko :)
2018-03-21
-3
Atsakyti
JuozasLTU
Atsibodęs tas Nainys

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-21
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.