„Clippers“ savininko dosnumas: skirs 10 mln. krepšinio aikštelių atnaujinimui

2018-04-04 13:21
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Los Andželo „Clippers“ komandos savininkas Steve'as Ballmeris dažnai užsiima labdara, tačiau dabar specialioje spaudos konferencijoje jis atskleidė dar vieną savo idėją pagerinti bendruomenės gyvenimą.

Milijardierius patikino ketinantis skirti 10 mln. JAV dolerių, už kuriuos turi būti suremontuota iki 350 uždarų ir lauko aikštelių. Masinės krepšinio aikštelių renovacijos turi būti atliktos iki 2021 metų.

Skelbiama, kad Los Andžele už šiuos pinigus bus keičiami aikštelių grindiniai, krepšiai, pristatoma kita įranga. Tuo atveju, jei renovuojama bus uždara sporto salė, joje taip pat bus keičiamos švieslentės bei parketas.

Planuojama, kad už šią sumą pavyks remontuoti 108 sporto sales bei 236 lauko aikšteles.

„Los Andželas yra galimybių miestas, o kiekvienas vaikas turi turėti galimybę užaugti naujuoju Lou Williamsu ar DeAndre Jordanu. Manau, kad kiekvienas vaikas turi puoselėti amerikietiškąją svajonę, o sportas tam puikiai tinka“, – kalbėjo Ballmeris.

Ilgametis verslininkas anksčiau keturiolika metų buvo vienas iš „Microsoft“ kompanijos vadovų. Šių metų sausio mėnesio duomenimis, jo turtas siekia 38,7 mlrd. JAV dolerių. Skelbiama, kad Ballmeris turtingiausių pasaulio žmonių sąraše yra 21-oje vietoje.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.