Nowitzki praleis likusią sezono dalį

2018-04-05 18:24
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Dirkas Nowitzki turėjo gultis ant operacinio stalo. Žaidėjui buvo atlikta nedidelė kulkšnies operacija, dėl kurios vokietis praleis likusią sezono dalį. Dalaso komandai liko sužaisti trejas reguliariojo sezono rungtynes. 

ESPN žiniomis, 39 metų Nowitzki operacija buvo atlikta ketvirtadienį ryte. Teigiama, kad ji nebuvo sudėtinga ir neturėtų lemti vokiečio apsisprendimo, ar grįžti ant parketo kitą sezoną.

2017-18 sezonas stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje buvo jau 20-asis Novitzki karjeroje.

Šiemet veteranas vidutiniškai pelnydavo po 12 taškų, atkovodavo po 6,7 kamuolio ir atakavo 45,6 procento taiklumu.

„Mavericks“ šis sezonas nebuvo sėkmingas. Komanda laimėjo 24, pralaimėjo 55 kartus ir šiuo metu užima 13-ąją vietą Vakarų konferencijos lentelėje.



Komentarai:

sxz
nesuprantu, as budamas jo vietoje baigciau karjera arba pereiciau i komanda kuri kovoja del titulo...

nes dabar mavs yra nevykus komanda ir nieko artimiausiais metais tikrai nepasieks, suprantu kad visa karjera praleido vienoje komandoj niekur nenori eit niekur tada lai baigia karjera ir patausoja sweikata, nes po 20 sezonu pro krepsinyje tai problemu tikrai bus
2018-04-05
+13
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.