BBL MVP tapęs Manigat: „Kai žaidžiame komandiškai, mus sunku nugalėti“

2018-04-05 21:13

Universaliai rungtyniavęs ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandą į istorinį Baltijos krepšinio lygos (BBL) čempionų titulą vedęs Jahennsas Manigat sulaukė ir asmeninio įvertinimo.

Atsakomajame mače Pasvalyje 23 naudingumo balus surinkęs gynėjas tapo naudingiausiu finalo krepšininku. Jis per 29 minutes pelnė 15 taškų, atkovojo 7 ir perėmė 3 kamuolius bei atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

„Daug dirbome dėl BBL titulo, – pabrėžė J. Manigat. – Žinojome, kad BBL laimime pirmąkart istorijoje. Mūsų laukia dar daug dalykų, ne tik BBL, bet ir Lietuvos čempionatas.

Foto galerija

Man mano MVP titulas nesvarbus, džiaugiuosi už komandą. Esu komandos dalis, nesu savanaudis, ne aš vienas galėjau tapti naudingiausiu. Kai žaidžiame komandiškai, esame gera komanda, kurią sunku nugalėti.“

„Pieno žvaigždės“ tvirtą žingsnį pirmojo sezono trofėjaus link žengė dar pirmajame BBL finalo susitikime Jūrmaloje, kur vietos „Jurmala/Fenikss“ įveikė 98:80. Visgi krepšininkas teigė, jog prieš atsakomąjį mūšį į turimą pranašumą koncentruotasi nebuvo.

„Jurmala/Fenikss“ – gera komanda, žinojome, kad turime pranašumą, bet apie tai negalvojome. Jūrmala mus spaudė, bet laimėjome dėl savo sirgalių. Esu laimingas dėl komandos draugų, gerai sužaidėme. Darėme klaidų, bet esame BBL čempionai, nėra daugiau ko norėti“, – pareiškė jis.

Istoriniu Pasvalio rungtynių metu sirgaliai beveik užpildė visą „Pieno žvaigždžių“ areną – mačą stebėjo tūkstantis sirgalių, tarp kurių buvo ir grupelė iš Latvijos. Tokiu aktyvumu džiaugėsi ir pats J. Manigat.

„Buvo puiku. Sirgaliai atliko gerą darbą, jų sirgaliai taip pat, jų dėka komanda sugrįžo į rungtynes ir vėl buvo intriguojanti kova. Mūsų sirgaliai liko rungtynėse 40 minučių, buvo audringi po teisėjų sprendimų, mums suteikė energijos, buvo puiku“, – emocijomis dalijosi „Pieno žvaigždžių“ vedlys.



Komentarai:

Anonimas
svarbiausias trofėjus per visą Pabaltiją.
2018-04-05
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.