Vokietijoje įsitvirtinęs Mažeika nesibaigus sezonui gavo naują kontraktą

2018-04-13 08:34
Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas
  • Martynas Mažeika su Jėnos komanda pratęsė kontraktą 2 sezonams

  • Gynėjas į šią Vokietijos komandą atvyko sezono pradžioje

  • Mažeika Vokietijoje pelno po 8,9 taško

  • Prieš tai Mažeika septynerius metus žaidė „Neptūne“

Martynas Mažeika įsitvirtino Vokietijos krepšinio lygos Jėnos „Science City“ komandoje ir net nesibaigus sezonui su ja susiejo savo ateitį.

Oficialiai paskelbta, kad 33-ejų metų 191 cm ūgio atakuojantis gynėjas iš Klaipėdos kontraktą pratęsė dviem sezonams, iki 2020 metų vasaros.

„Esu labai laimingas, kad sugebėjome Martyną išsaugoti dar dvejiems metams. Jis yra svarbus mūsų žaidėjas, tai aukščiausio lygio krepšininkas, turėjęs patirties geriausiuose Europos turnyruose, – sakė komandos treneris Bjornas Harmsenas. – Tai ne tik labai geras žaidėjas, bet ir puiki asmenybė. Martynui taip pat patinka Jenos miestas, kuriame jis gerai jaučiasi su savo šeima.“

Mažeika po praėjusio sezono išsiskyrė su Klaipėdos „Neptūnu“, o šio sezono pradžioje trumpam persikėlė į Talino „Kalev“. Visgi dar spalio pradžioje gynėjas išvyko į Vokietijos komandą.

Lietuvis šį sezoną Vokietijos lygoje vidutiniškai per 18 minučių pelno po 8,9 taško, atkovoja po 2,4 kamuolio ir atlieka po 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

Prieš šį sezoną Mažeika nuo 2010 iki 2017 metų gynė „Neptūno“ garbę.



Komentarai:

djgaffer
Nėra jis taškų mašina,bet emociškai puikiai sugeba užvesti komandą.Kovingas žaidėjas ir tą kovingumą kitiems perduoda.Tai su tokia logika matyt vadovavosi klubo vadovai.Miestas ir klubas nėra didelis,tai jam ten įsitvirtinti nebuvo problemų.Lyga stipri,pinigai visada laiku.Tai jam į karjeros pabaigą pats tas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-13
-4
Atsakyti
Anonimas
Niekam neįdomūs faktai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-13
-4
Atsakyti
Ja
O pagalrodoma zaidimo lygi atrode kad pensija - bet panasu kad cia labiau sutarimas orientuotas i tai kad gaus / ruosis kokioms nors naujoms pozicijons pvz trenerio asistentas ir pan. Nes kitu atveju klubui laikyti toki legionieriu kuris jau nepatraukia logikos jokios

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-13
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.