Naujajame „Game of Zones“ sezone – konkurencijos nebijantys „Warriors“

2018-04-13 16:17

Prieš prasidedant Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) atkrintamosioms varžyboms, naują sezoną pradėjo „Bleacher Report“ rengiamas serialas „Games of Zones“.

Pirmoje penktojo sezono serijoje dėmesys sutelkiamas į „Golden State Warriors“ klubą, kuris dėlioja artėjančio sezono planus.

Laiškanešio vaidmenį įkūnijantis Patrickas McCaw informuoja klubą apie mažos reikšmės perėjimus: Dwighto Howardo persikėlimą į „Hornets“, „76ers“ naujoko Furkano Korkmazo įregistravimą į ekipą ar Vince‘o Carterio atvykimą į Sakramento „Kings“.

Tai išgirdęs Kerras įsako McCaw pranešti naujienas, kurios aktualios „Warriors“. Kaip ir paprašytas, McCaw informuoja apie Chriso Paulo prisijungimą prie „Rockets“, Carmelo Anthony bei Paulo George‘o atvykimą į „Thunder“ ir tai, jog „Timberwolves“ gretas sustiprino Jimmy Butleris.

Vis dėlto ir tokios naujienos NBA čempionų strategui įspūdžio nepaliko.

„Ir vėl? Patrikai, prašyčiau. Duok mums tik tokias žinias, kurios tikrai galėtų paveikti mūsų šansus“, – atsako Kerras.

Epizode taip pat galima išvysti LeBroną Jamesą atvaizduotą velnio pavidalu bei „Adomo sutvėrimo“ interpretaciją.



Komentarai:

Dreeger
Didziausia esme, tai kas sakoma raidems begant. :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-13
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.