„Olympiakos“ stovykloje – pasveikęs Printezis, į treniruotes grįžęs Strelnieks ir nerimas dėl Papanikolaou

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“ iš Atėnų (Graikija)
2018-04-17 17:51

Eurolygos atkrintamosioms ir serijai su Kauno „Žalgiriu“ besirengiantis Pirėjo „Olympiakos“ ir toliau su nerimu laukia žinių iš klubo medicinos personalo.

Nors pirmosios šios poros rungtynės Pirėjuje vyks jau rytoj, Graikijos vicečempionai dar nežino, ar komanda galės rungtyniauti pajėgiausios sudėties.

Tiesa, „Olympiakos“ komandai šįkart jau tikrai padės Georgios Printezis ir Kimas Tillie. Abu šie krepšininkai jau dalyvavo komandos treniruotėje ir neabejojama, jog abu antradienį žais. Abu jie nežaidė su „Žalgiriu“ paskutinėje reguliariojo sezono kovoje.

Pratybose jau dalyvavo ir Janis Strelnieks, kuris Graikijos čempionato rungtynėse buvo susižeidęs nugarą. Pirmadienį jis sportavo individualiai, o antradienį dalyvavo treniruotėje penki prieš penkis.

„Olympiakos“ komandą labiausiai neramina Kosto Papanikolaou situacija. Svarbus komandos ramstis kol kas su komanda net nesitreniruoja. Tiesa, graikai dar viliasi, kad rytoj 27-erių metų puolėjas galės žaisti.

„Papanikolaou yra sudėtingiausioje situacijoje iš visų. Tik rytoj pamatysime, ar jis galės žaisti“, – prieš antradienio treniruotę „Taikos ir Draugystės sporto rūmuose“ sakė „Olympiakos“ treneris Ioannis Sfairopoulos.

Bet kuriuo atveju, treneris nežino, kiek pajėgūs bus į rikiuotę grįžtantys krepšininkai. Printezis nežaidė beveik mėnesį, o Tillie – apie 10 dienų.

„Jie patyrę, todėl žino, kaip susitvarkyti su situacija po traumos, – sakė Sfairopoulos. – Su traumų problema susiduriu visą sezoną. Visą sudėtį vienu metu turėjau tik savaitę laiko. Tai turi įtakos mūsų pasirodymams.“

Pirmasis Eurolygos ketvirtfinalio mūšis tarp „Žalgirio“ ir „Olympiakos“ – rytoj 21.15 val. Lietuvos laiku.



Komentarai:

Bulius
Rytfanis, eik i stoti kokiam bachurui nuciulpt, jus iprate juk.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-17
+2
Atsakyti
to RYTFANIS
Pries kiekviena dvikova su tavo raudona sliucha ta pati kartoji, ubage.
2018-04-17
-6
Atsakyti
RYTFANIS
ZK NO CHANCE
2018-04-17
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.