Į Eurolygos draudimus spjovęs „Panathinaikos“ savininkas pasirodė atkrintamųjų mače

2018-04-17 23:50

Atėnų „Panathinaikos“ savininkas Dimitris Giannakopoulos negali praleisti Eurolygos ketvirtfinalio mačo, jei ten rungtyniauja jo valdoma komanda. Net ir tuomet, kai jam lankytis arenoje yra uždrausta.

Giannakopoulos spjovė į jam skirtus Eurolygos draudimus lankytis arenoje ir pasirodė mače su Madrido „Real“. 

Kiek anksčiau už įžeidžiančius pareiškimus Turkijos sirgalių atžvilgiu, verslininkas buvo nubaustas penkių mėnesių trukmės draudimu lankytis Eurolygos rungtynėse. Vis dėlto tai buvo jau antrasis kartas, kuomet jis į tai nekreipė dėmesio.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
11
Naudingumas
29
Rezultatyvūs perdavimai
16
Dvitaškiai
67%
4/6

Giannakopoulos taip pat lankėsi ir rungtynėse su Pirėjo „Olympiakos“, nors Eurolygos sankcijos tuo metu jau buvo įsigalėjusios.

Eurolyga PAO savininkui netrukus turėtų paskirti dar vieną baudą. 

Tiesa, vaizdas aikštėje Giannakopoulosą turėjo tenkinti, mat jo valdomas Atėnų klubas ketvirtfinalį pradėjo solidžia pergale.

Giannakopoulos neseniai viešai pareiškė, kad jo klubui šis sezonas Eurolygoje yra paskutinis. Su Eurolygos vadovybe bendros kalbos nerandantis milijonierius užsibrėžė savo komandą perkelti į Čempionų lygos turnyrą.

Nuotr. „BasketNews.lt“/V.Mikaitis

Nuotr. „BasketNews.lt“/V.Mikaitis



Komentarai:

Tai ir fanai Pao ji palaiko tai ko jam neiti? Pinigu turi tiek kad per kisenias byra px jam ant tu baudu o dar ir viesai pries Eurolyga sneka kuri nieko padaryt negali. Kad visi klubai taip reikstu nuomone tai ir pati Eurolyga butu nuleista o dabar isivaizduoja kad kas tai as. Su Fiba kariauja...
2018-04-18
+6
Atsakyti
djgaffer
Nieko tokiam nepadarysi.Myli savo komandą,kažkiek išprotėjęs,tai sunku tokius tramdyti.Nori-apsilanko,nori-rūko arenoje.Šniūrą kokso pauostytų ir tai matyt nieks nieko nepadarytų.Toks jau jis yra ir jo jau nieks nepakeis,o tie draudimai tik dar labiau jam stimulo duoda.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-18
-1
Atsakyti
Sprendziant isvisko jis yra pakvaises del krepsinio , matosi , kad yra tikras fanas .
2018-04-18
+4
Atsakyti
DC
Draudimas klubo savininkui visam sezonui lankyt rungtynes tikrai nebuvo pagristas. Cia kazka nusodint norejo bet nesigavo o dabar viena svarbiausiu komndu gali palikt eurolyga

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-18
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.