Skaudžiai nubausto „Real“ treneris Laso: „PAO mus pranoko noru, o mes juos tiesiog stebėjome“

2018-04-18 08:35

Atėnų „Panathinaikos“ antradienio vakarą OAKA arenoje Madrido „Real“ komandai pasiuntė aiškų signalą – PAO ketinimai sugrįžti į Eurolygos finalo ketvertą yra rimti.

Uraganiškai žaidę Xavi Pascualio auklėtiniai karališkąjį Madrido klubą tiesiog sudraskė (95:67), varžovams nepaliekant jokių šansų nuo pat susitikimo pradžios. Pirmąją 5 minučių atkarpą ispanai pralaimėjo net 0:20.

Po tokio skaudaus pralaimėjimo „Real“ treneris Pablo Laso sutiko, kad Graikijos sostinės komanda jo auklėtinius pranoko noru.

Foto galerija

„PAO pergalės nusipelnė jau nuo 10-osios rungtynių sekundės. Pradėjome rungtynes 20:2, daugiau nežinau, ką man veikti. „Panatahinaikus“ mus pranoko noru, o mes į tai atsakėme tiesiog stebėdami juos. Šios rungtynės mums jau baigtos, kitos – po 48 valandų.

Aišku, žaisti be Facundo Campazzo ir Sergio Llullo yra sunku, tačiau problemų turime visą sezoną, mums tai nėra kažkas naujo, taigi pasiteisinimų iš manęs neišgirsite“, – spaudos konferencijoje sakė Laso.

„Panathinaikos“ šioje dvikovoje pirmavo dominuodama nuo pirmosios iki paskutinės rungtynių akimirkos. Pavyzdžiui, visas „Real“ startinis penketas pelnė sudėjus 28 taškus, kai vienas PAO vedlys Mike'as Jamesas surinko 24.

Visgi Laso vilties nepraranda.

„Ar jūs tikrai manote, kad tai buvo taktinė kova? Nesuku dėl to galvos. Matėme komandų, kurios laimėdavo nepaisant namų pranašumo neturėjimo. Norėdami įveikti „Panathinaikos“, turime sužaisti geriausias rungtynes. Šis mačas mums jau baigtas, kitą turime po 48 valandų“, – dėstė specialistas.



Komentarai:

kunigas
Realas turi daug heiteriu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-18
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.