Tomas Jasevičius sulaukė FIBA įvertinimo – dirbs finalo ketverto varžybose

2018-04-18 14:44
Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas

Geriausias Lietuvos krepšinio teisėjas Tomas Jasevičius antrus metus iš eilės vadovaus FIBA Čempionų lygos finalo ketverto kovoms. Kartu su lietuviu Atėnuose vyksiančiose rungtynėse dirbs dar 7 teisėjai.

Jasevičiui talkins kolegos iš Bosnijos ir Hercogovinos, Kroatijos, Italijos, Latvijos, Rumunijos ir Serbijos.

Į Graikijos sostinę vyks dar vienas lietuvis – LKL teisėjų direktorius Algimantas Pavilonis. Jis kartu su rusu Michailu Davydovu bus techniniai finalo ketverto delegatai.

Jasevičiui pastarieji metai buvo itin sėkmingi – jis ne tik teisėjavo FIBA Čempionų lygos finalo ketverte, bet ir dirbo Europos vyrų krepšinio čempionato mažajame finale tarp Ispanijos ir Rusijos. Vilnietis buvo išrinktas ir geriausiu LKL teisėju.

Jasevičius – ne vienintelis teisėjas, pastaruoju metu sulaukęs FIBA pripažinimo – praėjusį trečiadienį Gintaras Vitkauskas dirbo moterų Europos taurės finale.

FIBA Čempionų lygos finalo ketverte dalyvaus Atėnų AEK, „Monaco“, Liudvigsburgo „MHP Riesen“ ir Mursijos UCAM. Lemiamos kovos Graikijos sostinėje vyks gegužės 4-6 dienomis.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.