Ballų iš kantrybės išvestas Šeškus: „Neatrodo, jog tie žmonės nori, kad mes laimėtume“

2018-04-19 22:45

Prienų-Birštono „Vytautas“ Utenoje 80:67 parklupdė vietos „Juventus“ ir pasiekė trečiąją pergalę paeiliui, o toks komandos atsigavimas suteikė nemažai vilčių jos strategui Virginijui Šeškui, kuris ir vėl susilaukė klausimų apie Ballų šeimyną.

„Pabūsiu lakoniškas. Norėtųsi gauti 50 ant 50, o dabar trys techninės, šitoks baudų skirtumas. Tiesiog patylėsiu“, – savo spaudos konferenciją tokiu sakiniu baigė „Juventus“ strategas Žydrūnas Urbonas.

„Visi čia puola į tą teisėjavimą, – į Urbono pastabas po rungtynių sureagavo Šeškus. – Negalima kritikuoti teisėjų, jie visada yra teisūs. Ir jeigu jie sušvilpė, vadinasi taip ir turėjo būti. Nors kartą ir aš pabūsiu geras.“

Foto galerija

„Antroje pusėje mes norėjome labiau laimėti. Kaip jūs norite, mes tikrai norėjome labiau laimėti, o tas komandos noras prie pergalės prideda 20 procentų pergalės. Mes šaunuoliai. Realiai uždarėme Kupšą, Bičkauskis nesiautė. Galiu pasakyti, kad trečias rungtynes žaidžiame neblogai“, – auklėtiniais džiaugėsi Šeškus.

„Vytauto“ strategas taip pat akcentavo pergalės svarbą: „Ši pergalė mums labai svarbi vien dėl to, jog mes vėl liekame kovoje, duodame spaudimą kitoms komandoms, kurios stovi prieš mus.“

„Dabar turime dvi rungtynes namie – „Neptūną“ ir „Šiaulius“, o su tokiu žaidimu mes visur galime žaisti. Gal „Žalgiris“ paskutinėse rungtynėse išleis dublerius, jei ruošis Eurolygos finalo ketvertui“, –  optimizmu tryško Šeškus.

„Svarbiausia, jog nėra piktumo ant suolelio. Anksčiau visi žaidėjai nervindavosi, aiškindavo tą daryk, aną. Dabar mes žaidžiame, esame nusiraminę ir einame savo tikslo link. Kiekvienos rungtynės yra finalinės ir seksime oponentų pasirodymus“, – teigė prieniškis.

Strategas taip pat buvo paklaustas ir apie reakciją už suolelio, kur dažniausiai yra įsitaisę LaVaras bei jo kompanija.

„Už suolelio yra nesąmonė. Kartais pasižiūri ir neatrodo, jog tie žmonės nori, kad mes laimėtume. Pas mane yra periferinis matymas ir matau, jei aš pakeliu rankas ar ką, tai jie replikuoja, rodo. Aš manau – tai žemas lygis“, – Ballų šeimynos elgesį kritikavo Šeškus.

Strategas taip pat susilaukė klausimo ir apie kuriozinį savo tritaškį rungtynių pradžioje.

„Galvojau užpyks dar po to žmonės, o teisėjai gal būtų ir įskaitę, – pokštavo Šeškus. – Uteniškiai būtų užmušę ir teisėjus, ir mane.“

Šeškus taip pat priekaištų turėjo ir Utenoje susirinkusiems žiūrovams: „Aš manau, sirgaliai negali taip elgtis. Mes vis dėlto ne Graikijoje esame ir ne super finalas. Aišku, jiems rungtynės irgi svarbios buvo ir ne man čia kritikuoti, bet jeigu mūsų sirgaliai taip elgtųsi, aš jų nepagirčiau.“

Išsamūs trenerių komentarai:



Komentarai:

faq
Kazkaip apie Kupsa Urbonas nepasisake. Nekaip suzaide busimasis Zalgirio arba LRyto zaidejas....
2018-04-20
Atsakyti
Greičiau
Klounus namo!
2018-04-20
+2
Atsakyti
Tai va
Butu viskas paprasta - jei iki atvykstant Ballams Vytautas butu buve ne paskutiniai.

Bet kai taip, sunkoka ta reikala kaltinti (nepaisant metimu skaiciaus ir taiklumo :) Nebutu siandien nei Broaduso, nei antro centro, ir nezinia kaip Zukauska butu sekesi islaikyti, jei alga veluotu nesveikai.
2018-04-19
Atsakyti
djgaffer
Sakyčiau,ir Dimšos atsikratymas,ir LaMelo suvaržymas pradėjo nešti pergales.Kai jie atvyko,Šeškų buvo paėmę už "ballsų",bet dabar Šeškus taip pat atsakė tuo pačiu.Mldc,nesitaiko su tuo cirku.O tie ten tegul žvengia už suolelio.Tik parodo savo durnumą.Kas keisčiausia,normaliausiai elgiasi ir labiausiai į komandą dėmesį kreipia LiAngelo.Tas,kuris Kinijoj apsivogė.Pasikeist žmogus nori,tai ir stengiasi labiau.Svarbiausia,kad komanda ant laurų neužmigtų ir pats Šeškus truputį nusileistų ant žemės,nes dar daug darbo reikia padaryti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-19
+8
Atsakyti
Tai va
Lieka tik klausimas - ar negatyvo Dimsos atsikratymas, ar Ballu zaidimo laiko sumazinimas vede i pergales
2018-04-19
+2
Atsakyti
454
o kas buvo su sirgaliais?
2018-04-19
-5
Atsakyti
Lavar
Go home, dude.

You can leave your kids - we make them Ball.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-19
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.