Atsitiesusį „Real“ įkvėpė vietinio kiosko Atėnuose savininkas

2018-04-20 13:44
Nuotr.: „BasketNews.lt“/V.Mikaitis
Nuotr. „BasketNews.lt“/V.Mikaitis

Stiprų nokdauną pirmajame ketvirtfinalio serijos mače patyrę Madrido „Real“ krepšininkai atsitiesė, o juos įkvėpė neįprasta situaciją vietiniame kioske Atėnuose.

Praėjus vos dviem paroms po pralaimėjimo 28 taškų skirtumu (67:95), Pablo Laso Atėnuose patiesė „Panathinaikos“ ekipą 89:82 bei išlyginę serijos rezultatą perėmė namų aikštės pranašumą.

„Kartais krepšinis gali būti labai lengvas ar labai sunkus, o smulkios detalės per dvi dienas gali pakeisti daug ką, – motyvuojančią situaciją po pergalės papasakojo Laso. – Manau, kad mūsų pasirodymas pirmajame mače buvo prastas. Mes nesijautėme pasiruošę. Graikas, turintis kioską šalia mūsų viešbučio, mums pasakė: „Jūs atrodėte kaip viščiukai. Jūs nenorėjote laimėti?“. Tai buvo paprastas, bet teisingas pasakymas. Manau, kad šįkart žaidėme turėdami daugiau drąsos.“

Rungtynių žaidėjas

Taškai
18
Naudingumas
25
Tritaškiai
100%
2/2
Baudų metimai
100%
6/6

Madrido krepšininkus pirmajame mače iš vėžių išmušė neįtikėtina dvikovos pradžia, kuomet PAO krepšininkai startavo 20:0 ir daugiau nebesigręžiojo atgal.

Nors „Real“ perėmė namų aikštės pranašumą, tačiau Laso nuomone, serija dar tik prasideda.

„Privalome koncentruotis tik artėjančiam mačui namuose trečiadienį, – motyvuojančią situaciją po pergalės papasakojo Laso. – Turime daugybę patyrusių žaidėjų, kurie yra užgrūdinti tokio pobūdžio kovose. Turime ir žaidėjų, kuriems tai pirmasis sezonas Eurolygoje.

Turime galvoti ir žaisti geriau, jei norime laimėti šią seriją. Manau, kad Luka Dončičius ir Gustavo Ayonas sužaidė puikiai, kontroliavo rungtynes, tačiau niekas nekalba apie Chassoną Randle'ą, kuris mums davė 13 svarbių minučių, kai Dončičius prisirinko pražangų.

Lengva kalbėti apie žaidėjus, kurie žaidė gerai, tačiau man, kaip esu ne kartą sakęs, labai svarbu, kad komandoje visi būtų pasiruošę duoti pozityvius dalykus.“ 



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.