Skambiai sugrįžęs Embiidas siunčia žinutę varžovams

2018-04-20 16:38
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Joelis Embiidas skambiai sugrįžo į rikiuotę po beveik keturių savaičių pertraukos ir padėjo Filadelfijos „76ers“ susigrąžinti namų aikštės pranašumą serijoje su Majamio „Heat“.

Iš Kamerūno kilęs aukštaūgis skambiai sugrįžo ne tik ant parketo, tačiau ir už aikštelės ribų.

Aukštaūgis pergalingame mače su „Heat“ pelnė 23 taškus, atkovojo 7 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, o po pergalės, bendraudamas su žurnalistais, nusiuntė Majamio klubui žinutę. 

Šį sezoną metami dvitaškiai

51%
27,7
Pataiko: 27,7
Taiklumas: 50,7%
Vieta lygoje: 22
Geriausias pasiekimas: 44
Blogiausias pasiekimas: 17
Daugiausia pataiko: Hassan Whiteside

„Aš būsiu košmaras varžovams“, – sakė savimi pasitikėjimo nestokojantis charizmatiškasis centras. Dabar jo ginama komanda serijoje iki 4 pergalių pirmauja 2-1.

Embiidas praleido 10 rungtynių po to, kai dvikovoje su Niujorko „Knicks“ susidūrė su komandos draugu Markelle'u Fultzu. Aukštaūgiui skilo akiduobė, o dėl to jis dėvi specialią kaukę, kuri buvo testuojama 10 dienų. Dabar centras rungtyniauja tik su ja, kadangi yra didelė tikimybė patirti dar vieną akies traumą.

Tai jau antrasis kartas, kuomet Embiidas susižeidžia akį. Pirmąjį kartą tai Embiidui nutiko dar žaidžiant NCAA pirmenybių Kanzaso universitete.

Nors Embiidas praleido atkrintamųjų varžybų pradžią, tačiau centras nedingo iš žiniasklaidos ir sirgalių akiračio.

Praėjusį savaitgalį, kuomet prasidėjo NBA atkrintamosios varžybos, Embiidas savo „Instagram“ paskyroje įkėlė nuotraukas su galimai būsimais varžovais, taip sufleruodamas, kad jo komanda pateks į NBA super finalą.

Pirmoje įkeltoje nuotraukoje Embiidas žaidė su „Heat“, su kuria dabar grumiasi Rytų konferencijos ketvirtfinalyje. Antroje nuotraukoje užfiksuotas kamerūnietis ir Marcusas Morrisas iš Bostono „Celtics“. Būtent su „Celtics“ Filadelfijos klubas gali susikauti Rytų konferencijos pusfinalyje.

Trečioje nuotraukoje Embiidas pasidalino akimirka, kuomet jis buvo apsikabinęs su LeBronu Jamesu. Su pastarojo ginama Klivlando „Cavaliers“ Embiidas ir „76ers“ žaistų tik konferencijos finale.

Galiausiai jis įkėlė nuotrauka su Draymondu Greenu iš „Golden State Warriors“. Pastaroji vertinama kaip didžiausia favoritė laimėti Vakarų konferenciją bei patekti į NBA super finalą.

Po praėjusios nakties rungtynių Embiidas išgirdo klausimą apie tai, ką reiškia šių nuotraukų eiliškumas.

„Na, aš to nežinau. Tai buvo vienintelės nuotraukos, kurias turėjau telefone, todėl jomis pasidalinau“, – atsakė Embiidas.

Ant parketo grįžo išskirtinė NBA asmenybė.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.