Trečiajame „Žalgirio“ mače – du finalo ketverto kalibro teisėjai

2018-04-23 11:08

Eurolyga paskelbė Kauno „Žalgirio“ ir Pirėjo „Olympiakos“ trečiųjų ketvirtfinalio serijos rungtynių teisėjus, tarp kurių atsidūrė du elitiniai arbitrai.

Vyriausiuoju rungtynių teisėju dirbs italas Luigi Lamonica. Jam padės Borysas Ryžykas iš Ukrainos ir Juanas Carlosas Garcia Gonzalezas iš Ispanijos.

Lamonica ir Ryžykas yra vertinami kaip vieni geriausių Eurolygos teisėjų. Ryžykas teisėjavo penkiuose pastaruosiuose Eurolygos finaliniuose ketvertuose (2013-2017 m.), o Lamonica dirbo 2016 ir 2017 m. finaliniuose ketvertuose.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
18
Naudingumas
22
Blokuoti metimai
1
Baudų metimai
86%
6/7

Ryžykas buvo atsidūręs Atėnų „Panathinaikos“ savininko Dimitrios Giannakopoulos juodajame teisėjų sąraše. Teisėjaujant pastarajam, Atėnų klubo rezultatas nuo 2013-2014 m. sezono yra 2-12.

Šį sezoną Ryžykas teisėjavo trims „Olympiakos“ mačams ir visus juos Pirėjo klubas laimėjo. Abi pergales ukrainiečio teisėjautose rungtynėse pasiekė ir „Žalgiris“.

Lamonica šį sezoną švilpė dvejose „Žalgirio“ rungtynėse, o jose kauniečiai pasiekė vieną pergalę. Tuo metu Lamonicos teisėjautuose „Olympiakos“ mačuose graikai laimėjo kartą ir suklupo dukart.

Gonzalezas teisėjavo keturiems „Žalgirio“ susitikimams, o jose Šarūno Jasikevičiaus kariauna su varžovais pasidalino po dvi pergales. Ispanas dirbo trejose „Olympiakos“ rungtynėse ir visos jos baigėsi graikų nesėkmėmis.

Gonzalesas teisėjavo paskutinėje reguliaraus sezono dvikovoje tarp „Žalgirio“ ir „Olympiakos“. Tuomet Pirėjuje laimėjo kauniečiai.



Komentarai:

Cercas
Lamoniką-klaustukas. Eurolygos treneris. Jis geras bet mano akim nėra labai švarus. Tikėkimės, kad sažiningai dirbs.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-23
+8
Atsakyti
labai gerai
NEREIKIA PAMIRSTI KAD LAMONICA PALAIKO FENERBACE KLUBA, O RYZIKAS REALA. TODEL JIE LABAI PARANKUS ARBITRAI ZALGIRIUI. JUK JIE NENORES KAD JU KLUBAI ZAISTU PRIES OLYMPIAKOS SEMI ARBA FINALE. VISI ZINO KAIP OLYMPIAKOS GERAI ZAIDZIA PATEKE I FINAL4
2018-04-23
-12
Atsakyti
db
db kai gausit nebus ko kaltinti sudgalviai
2018-04-23
-5
Atsakyti
Dabar biski geriau nebus taip kad per metra stovi teisejas nesvilpia 10000% baudos kuria net mociute sunkiai matanti matytu. Tuo labiau kad nei vienas teisėjas is situ dar nebuvo kaip puklius kuris speciailiai svilpe pries zalgiri. Tikekimes bus 50/50 tada tikrai zali turetu namie imt. Bet kazkaip atrodo kad jai zali laimes kitose namu rungtynese bus puklius bes eurolyga mafija

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-23
-9
Atsakyti
to F.
Cia tik tu is nevilties gali ne tik apsimyzti, bet ir apsisikti matydamas savo raudonos laikrascio kurwos agonija.
2018-04-23
-17
Atsakyti
F.
Nu, dabar nebemyžčiosit dėl teisėjų prašikę savo tvarte?
2018-04-23
Atsakyti
...
Lamonica....Jis turbut pats neparankiausias or klubams

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-23
-10
Atsakyti
joo
Na pažiūrėsim, kiek gianakopouloso įžvalgos teisingos, nes pirmoji dalis pasitvirtino. Bet iškart galiu duoti kepurę prikakot, jog Lamonica išrašys techninę Jasikevičiui. Jis visada taip daro.
2018-04-23
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.