Į Kauną atvyksta visi „Olympiakos“ krepšininkai

2018-04-23 11:36

Pirėjo „Olympiakos“ komandą į Kauną atvyks pajėgiausios sudėties, tačiau dar nežino, ar galės rungtyniauti su pagrindiniu vidurio puolėju Nikola Milutinovu ir aukštaūgiu Georgiu Printeziu.

Abu krepšininkai vakar dėl traumų nesitreniravo su komanda, tačiau bus lėktuve, kuris Kaune leisis pirmadienio vakarą. Graikai vienintelę treniruotę prieš rytojaus rungtynes „Žalgirio“ arenoje surengs rytoj ryte.

Graikijos žiniasklaidoje rašoma, kad lieka neaišku, ar Milutinovas galės pasirodyti aikštėje trečiajame mūšyje su „Žalgiriu“. Tuo metu dėl Printezio yra didesnė tikimybė, jog šis rungtyniaus.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
18
Naudingumas
22
Blokuoti metimai
1
Baudų metimai
86%
6/7

Po pirmųjų tyrimų buvo skelbta, kad Milutinovas į rikiuotę turėtų grįžti tik paskutinėmis balandžio dienomis.

24-erių metų centras Kauno klubo varžovams yra rimta netektis, mat krepšininkas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai rinko po 9,2 taško, atkovojo po 5,9 kamuolio ir fiksavo 14,7 naudingumo balo vidurkį.

Pirmajame serijos su „Žalgiriu“ mače kelio traumą patyręs Milutinovas yra naudingiausias komandos žaidėjas. Printezis renka po 14,5 naudingumo balo.

Sekmadienį treniruotėje dirbo visi kiti krepšininkai, tačiau Kostas Papanikolaou, Janis Strelnieks ir Giorgios Bogris dėl sužeidimų negalėjo dirbti įprastu krūviu.

Trečiosios serijos rungtynės Kaune vyks antradienį 20 val. Ketvirtasis mačas ketvirtadienį „Žalgirio“ arenoje taip pat bus žaidžiamas 20 val.



Komentarai:

To antanas
Pysk rūgšty iš čia žalty

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-23
-16
Atsakyti
antanas
Saunuoliai. Visi nori isniekint zalgiri.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-23
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.