Optimizmu trykštantis Embiidas: „Atėjo mūsų laikas“

2018-04-24 09:34
Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Filadelfijos „76ers“ turi šviesą ateitį, tačiau klubo vidurio puolėjas Joelis Embiidas džiaugiasi dabartimi ir tiki ekipos galimybėmis jau šį sezoną kovoti dėl titulo.

„Manau, kad atėjo mūsų laikas, – sakė iš Kamerūno kilęs centras. – Mes turime ypatingą komandą, kurioje žaidžia puikūs vyrukai. Nemanau, kad mums dar kažko trūksta. Privalome dirbti su tuo, ką turime. Esame ypatinga komanda ir jaučiu, kad turime šansų eiti toli.“

„76ers“ reguliarųjį sezoną baigė trečioje Rytų konferencijos vietoje, o pirmajame etape šiuo metu 3-1 pirmauja prieš Majamio „Heat“. Artėjančią naktį ekipa turės progą užbaigti seriją, tai būtų pirmasis Filadelfijos komandos pasirodymas antrajame atkrintamųjų varžybų rate nuo 2012-ųjų.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
110,1
Pelno taškų: 110,1
Taiklumas: 47,1%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 132
Blogiausias pasiekimas: 86
Daugiausia pelno: Joel Embiid

Penktosios serijos rungtynės vyks „Wells Fargo Center“ arenoje, kurioje „76ers“ yra laimėjusi 25 iš pastarųjų 27 mačų.

„Tai parodo, kaip mums reikia savų sirgalių palaikymo, – dėstė Embiidas. – Ypatingai man, aš žaidžiu geriau prie tokios atmosferos. Man reikia, kad sirgaliai mane stumtų į priekį. Tai pakelia mano žaidimą į kitą lygį.“

10 rungtynių reguliariojo sezono pabaigoje ir atkrintamųjų pradžioje dėl skilusios akiduobės praleidęs Embiidas grįžo prieš dvejas rungtynes, per kurias vidutiniškai žaidė po 30,5 minutės, pelnė po 18,5 taško, atkovojo po 9,5 kamuolio bei blokavo po 4 metimus.

„Aš būsiu košmaras varžovams“, – po trečiųjų serijos rungtynių sakė vidurio puolėjas.

Peržengus pirmąjį atkrintamųjų varžybų etapą „76ers“ lauktų Bostono „Celtics“ ir Milvokio „Bucks“ poros nugalėtojo.

Šį sezoną Visų žvaigždžių mače runtyniavęs Embiidas reguliariajame sezone sužaidė 63 mačus, rinko po 22,9 taško, atkovojo po 11 kamuolių, atliko po 3,2 rezultatyvaus perdavimo bei blokavo po 1,8 metimo. 

 



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.