Tritaškiais areną sprogdinęs Toupane'as: „Mūsų fanai – geriausi Europoje“

Lukas Malinauskas
„BasketNews.lt“
2018-04-24 22:43

Trečiose Eurolygos ketvirtfinalio rungtynėse su Pirėjo „Olympiakos“ savo tolimąjį ginklą ištraukęs Axelis Toupane’as skaudžiai smogė varžovams kertiniais momentais.

Pirmąjį tritaškį aidint trečiojo kėlinio sirenai smeigęs prancūzas padidino Kauno „Žalgirio“ persvarą iki 67:50, o ketvirtojo ketvirčio viduryje pataikė iš toli su varžovo pražanga ir šeimininkai atitrūko 74:52.

Tuomet beveik 14,4 tūkst. sirgalių auditorija pašėlo, kurią iš karto bandė prigesinti minutės pertraukėlės paprašęs „Olympiakos“ strategas Ioannis Sfairopoulos.

Foto galerija

„Apėmė puikus jausmas. Mūsų fanai buvo nuostabūs, esu tikras, jie – geriausi Europoje. Prie viso to, dar laimėjome, buvo geras vakaras“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ po 80:60 laimėto mačo kalbėjo Toupane’as, realizavęs 2/4 tritaškių ir iš viso surinkęs 10 taškų.

Dviženklį pranašumą žalgiriečiai įgijo dar iki ilgosios pertraukos, kada buvo priekyje 47:36, bet paskui Kauno klubas krito į duobę ir prarado tvirtą persvarą – po penkių Vassilio Spanoulio taškų paeiliui „Olympiakos“ sumažino atsilikimą iki septynių taškų.

„Jie yra gera komanda, – pabrėžė Toupane’as. – Nebus taip, kad po 15 taškų skirtumo jie tiesiog sėdės ir atiduos pergalę. Ne, taip nebus. Buvo aišku, kad jie kabinsis, jie suagresyvėjo ir pradėjo žaisti geriau bei priartėjo per 5-6 taškus. Tada mes sureagavome į tai ir sugrįžome ties 12-os taškų persvara.“

Sausakimšoje arenoje užtikrintai laimėjęs „Žalgiris“ serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 2-1 ir atsidūrė vos per vieną žingsnį nuo išsvajotojo Eurolygos finalo ketverto. Ką privalo komanda padaryti, jog tas žingsnis būtų žengtas jau po mažiau nei dviejų parų vyksiančiame ketvirtajame mače Kaune?

„Turime pamiršti, kas įvyko iki šiol. Būti pasirengusiems žaisti kietai, kadangi jie tikrai parodys dar didesnį agresyvumą, ir pabandyti užbaigti šią seriją“, – sakė jis.



Komentarai:

To antanas
Ar tu gali nebesilankyti čia daugiau nes jau vėžį varai su savo nesamonėm.ar tau skrandį subadyti su yla?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-25
+1
Atsakyti
antanas
Labai gerai, dabar bus kofas geresnis, užmesiu 5000 ir atsiimsiu viska

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-25
-1
Atsakyti
Anonimas
sfairopolous teisejus kaltino :D https://www.youtube.com/watch?v=Tz8qALiX...
2018-04-24
+14
Atsakyti
Toupane labai savo vertes nepakele tai zali galetu islaikyt si juodadarbi zveri. man atrodo kad jaigu jis labiau isilies i saro mokymus ir saras isnaudos tupane pagal jo geriausias puses gali but tikrai zveris. Koks greitis pas ji. Tik dabar matos kad pats dar dvejoja ar pult i prieki ar poziciskai daryt ataka.
2018-04-24
-6
Atsakyti
Zalgiris nusivale kojas i antano snuki
antanasnu ka 1300eur uzmesta laukiam olimpiacos triumfo ir zalfaniu asaru. Jau db gaila tu kvailiu kurie mokes bapkes ir stebes kaip graikai valosi kojas i zalgiri. Si savaite mane gerai pakels ant bapkiu. Pirmyn olimpiacos--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Zvengiu is sito priedurnio. Kaip tik islenda pries rungtynes pasigirti taip automatiskai pareina pliuxa. Visa bnews chebra valosi i sito adapto snuki, o tas vis laukia progos pasireiksti, bet ir vel kaip kokia sudo porcija i snuki.
2018-04-24
-11
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.