„Panathinaikos“ savininkas džiaugėsi „Žalgirio“ fanais ir pasiuntė žinutę Bertomeu

2018-04-25 00:07
Nuotr.: „BasketNews.lt“/V.Mikaitis
Nuotr. „BasketNews.lt“/V.Mikaitis

Atėnų „Panathinaikos“ savininkas Dimitris Giannakopoulos liko patenkintas tuo, ką pamatė Kauno „Žalgirio“ arenoje. Graikui itin patiko tai, kad prieš antradienio mačą su Pirėjo „Olympiakos“ grojant Eurolygos himnui, jis buvo nušvilptas.

„Pagarba „Žalgirio“ fanams, kurie nušvilpė Eurolygos himną. Visa organizacija griūna dėl vieno žmogaus veiksmų, kuris galvoja esąs Dievas… Jordi Bertomeu“, – rašė Giannakopoulos.

„Jordi, atrodo, kad tu net netempsi iki finalo ketverto Belgrade. Smingi žemyn greitai. Labai greitai“, – pranešimą „Instagram“ tinkle užbaigė „Panathinaikos“ savininkas.

Giannakopoulos virtualiais plojimais palydėjo ir „Žalgirio“ pranešimą „Twitter“ tinkle per antrąjį serijos mačą Pirėjuje. Tuomet „Žalgirio“ profilio administratorius pažymėjo, kad „Olympiakos“ metė 11 baudų, kai „Žalgiris“ – nė vienos.

Rungtynėms Pirėjuje teisėjavo Giannakopoulo „juodajame“ sąraše esantis Saša Puklas. Tuo metu Kaune švilpė ir kitas tame sąraše esantis teisėjas Borysas Ryžykas.

Nors Giannakopoului patiko švilpimas „Žalgirio“ arenoje, šį kartą jis nebuvo toks ryškus, kaip anksčiau šį sezoną. Tada Kauno klubo sirgalių nemalonę buvo sukėlęs teisėjavimas Atėnuose, per mačą su „Panathinaikos“.



Komentarai:

ka
aisku jis romanovas 2, bet jo tokie bajeriai tai i nauda siuo metu zalgiriuj. teisejam sunkiau dirbt ir kazka makliuot kai vienas psichas uzdejas padidinimo stikla. mum tai i nauda.
2018-04-25
-18
Atsakyti
Alabama
Nemapainiok sporto su pediku paplavom

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-25
+1
Atsakyti
nereik
tikiuos neis tauta kartui paskui eilini besmegeni. nuteikt dundukuslabai lengva, ta parode Venckiene, tikiuos zalgirio fanai nebusit idiotai ir nepasimausit ant sito slieko. As nepasimoviau, tarp manes esantis irgi ne, Zalgiris laimes nes jie geresni, o Pao savininko marazmai yra nulio vertes, tiesiog iesko pritarimu.
2018-04-25
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.