Oladipo: „Jeigu ir dabar negerbiate „Pacers“, tuomet aš nejaučiu pagarbos jums“

2018-04-30 10:05

Indianos „Pacers“ lyderis Victoras Oladipo po lemiamose rungtynėse pralaimėtos serijos Klivlando „Cavaliers“ komandai perdavė žinutę krepšinio visuomenei.

„Jeigu ir dabar negerbiate Indianos „Pacers“, tuomet aš nejaučiu nė kiek pagarbos jums. Taip dabar jaučiuosi. Niekas nemanė, kad mes būsime čia. Joks žmogus, tik mes rūbinėje. Mes nusipelnėme visų pagarbos“, – sakė Oladipo.

Gerokai savo sudėtį atnaujinusi ir Domantą Sabonį bei Oladipo vietoje Paulo George’o pasikvietusi „Pacers“ reguliariame sezone užėmė penktąją vietą, o ketvirtfinalyje 3-4 pripažino „Cavaliers“ triumfą.

Foto galerija

Lemiamas serijos rungtynes „Pacers“ pralaimėjo 101:105, o šioje dvikovoje Oladipo surinko 30 taškų, atkovojo 12 kamuolių bei atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Amerikietis serijos metu vidutiniškai pelnė po 22,3 taško, sugriebė po 8,3 kamuolio bei perėmė po 2,4 kamuolio. Tuo metu nuo suolo kylantis Sabonis rinko po 12,4 taško ir atkovojo po 4,6 kamuolio.

„Jeigu spalio mėnesį būčiau jums pasakęs, kad mes būsime šioje pozicijoje, tuomet būtumėte į mane pažiūrėję lyg į kvailį“, – teigė „Pacers“ vedlys.

Iškart po lemiamų rungtynių 25-erių Oladipo susisiekė su savo treneriu Davidu Alexanderiu ir paklausė jo, kada jis galės pradėti ruoštis kitam sezonui. Tai Alexanderis pasidalino savo paskyroje „Instagram“.

„Kai kas man sakė, kad turėčiau pasiimti pertrauką ir pasimėgauti gyvenimu. Bet tai yra mano gyvenimas. Manau, kad turiu gerokai patobulėti. Šią vasarą dirbsiu tam, kad sugrįžčiau būdamas dar geresnis“, – į ateitį žvilgtelėjo 193 cm ūgio gynėjas.

Oladipo žaidimas paskutinėse sezono rungtynėse:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.