Serija su „Žalgiriu“ tapo lemiama: „Olympiakos“ centrui sezonas baigtas

2018-04-30 21:59
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Pasitraukimu iš Eurolygos pažymėta ketvirtfinalio serija su Kauno „Žalgiriu“ Pirėjo „Olympiakos“ ekipai apkarto dar labiau. Graikijos grandas iki sezono pabaigos prarado vidurio puolėją Kimą Tillie.

Prancūzui artimiausiu metu bus atlikta kairiojo kelio operacija, po kurios jis be krepšinio turės praleisti 6-8 savaites.

Pagal pirminį planą, ši procedūra turėjo būti atlikta vasarą, tačiau jaučiamas diskomfortas vis labiau intensyvėjo ir apsispręsta nebeatidėlioti.

Kim Tillie

Kim  Tillie
Komanda: Pirėjo Olympiakos
Pozicija: PF, C
Amžius: 29
Ūgis: 211 cm
Svoris: 105 kg
Gimimo vieta: Cagnes-sur-Mer, Prancūzija

Šis sezonas Tillie taip pat prasidėjo trauma, kuomet prieš pirmąsias Eurolygos rungtynes su Vitorijos „Baskonia“ jis per apšilimą patyrė sausgyslių traumą ir nerungtyniavo penkis mėnesius.

Serijoje su „Žalgiriu“ aukštaūgis vidutiniškai žaidė po 16 minučių, pelnė po 3,5 taško ir atkovojo po 1,8 kamuolio. Apskritai Eurolygoje jis sužaidė vos 10 rungtynių.

Tillie netektis tik dar labiau pagilino spragą „Olympiakos“ priekinėje linijoje. Šį sezoną komandai taip pat jau nebepadės Dimitris Agravanis, centras Nikola Milutinovas iškrito iš rotacijos daugiau nei trims savaitėms, o Georgį Printezį vis dar tebekamuoja kojos trauma.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.