Su Gasoliu Memfyje konfliktavęs Fizdale'as: „Tu nori Popovichiaus, o aš – LeBrono“

2018-05-05 21:56
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Visai neseniai darbą Niujorko „Knicks“ klube gavęs Davidas Fizdale‘as, Memfio „Grizzlies“ klubą paliko su negatyviomis emocijomis.

„Grizzlies“ specialistą atleido per aštuonerių pralaimėjimų iš eilės seriją, o tam nemažai įtakos turėjo ir prasti santykiai su klubo žvaigžde Marcu Gasoliu.

„Jis norėjo atskiro persirengimo kambario, – teigė „Grizzlies“ klubui artimas šaltinis. – Jis taip pat įtikino klubo vadovybę atsikratyti Zachu Randolphu ir Tony Allenu.“

Marc Gasol

Marc  Gasol
Marc  Gasol
MIN: 32.99
PTS: 17.23 (52.23%)
REB: 8.11
AS: 4.18
ST: 0.74
BS: 1.41
TO: 2.67
GM: 73

Pranešama, jog lūžio momentas buvo, kuomet Fizdale‘as po pralaimėtų rungtynių apkaltino savo krepšininkus aistros žaidimui stoka. Strategas apėjo visą persirengimo kambarį klausdamas, ar žaidėjai tiki, jog jie gali laimėti čempionų titulą. Anot Fizdale‘o, jei žaidėjams tokio tikėjimo nėra, jie nepriklauso „Grizzlies“ klubui.

„Jaunieji komandos krepšininkai patikino, jog savo galimybėmis tiki, tačiau Gasolis buvo kitokios nuomonės ir atsakė neigiamai, o paklaustas, kodėl taip mano, jis atsakė, kad komanda neturi tinkamo lyderio“, – teigė klubo šaltinis.

Po tokio pareiškimo žodžių kišenėje nebeieškojo ir Fizdale‘as: „Suprantu, nori turėti Greggą Popovichių, o aš noriu turėti LeBroną Jamesą.“

Taip pat teigiama, jog šalti santykiai tarp Fizdale‘o ir Gasolio vyravo beveik metus dar prieš specialisto atleidimą.



Komentarai:

Birutė
Nenoriu nei Popovičiaus,nei LeBrono,noriu tik paprasto gero sexo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-06
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.