Ballų realybės šou: LiAngelo paraiška NBA naujokų biržoje ir LaMelo naujos komandos paieškos

2018-05-07 08:03
Nuotr.: Youtube.com
Nuotr. Youtube.com

24-oje Ballų realybės šou „Ball In The Family“ laidoje antrajame sezone LiAngelo Ballas pasirašė NBA naujokų biržos dokumentus, o LaVaras Ballas įvertino galimybes LaMelo Ballui kitą sezoną persikelti į Lenkijos lygos Gdynės „Asseco“ ekipą.

LiAngelo džiūgavo, kad pagaliau pateikė savo paraišką NBA naujokų biržoje, o tuomet jie su LaVaru kalbėjo, kad prieš biržą dalyvaus prestižinėje „NBA Draft Combine“ stovykloje.

Visgi praėjusį savaitgalį paaiškėjo, kad LiAngelo į šios stovyklos dalyvių sąrašą įtrauktas nebuvo.

LiAngelo Ball

LiAngelo  Ball
Komanda: Prienų-Birštono Vytautas
Pozicija: SG
Amžius: 19
Ūgis: 196 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Kalifornija, JAV

Tuo metu LaVaras kartu su Tomu Pačėsu apsilankė „Asseco“ komandos rungtynėse. Pačėsas šioje komandoje žaidė 2003-2007 metais ir ją treniravo 2007-2012 metais.

„Atvykau į Lenkiją dėl dviejų priežasčių – aplankyti savo draugą Tomą (Pačėsą) ir įvertinti situaciją klube. Noriu pamatyti komandos žaidimo stilių, išvysti, kokie klubo sirgaliai. Geriausia išvyka tuomet, kai suderini ir verslą, ir malonumą“, – apie kelionę sakė LaVaras.

Ballai nusprendė, kad nemato bendros LaMelo ir Prienų–Birštono „Vytauto“ ateities, todėl LaVaras pradėjo ieškoti naujos komandos. LaVarui paliko įspūdį Gdynės miestas ir krepšinio komanda, todėl jis po išvykos LaMelo pranešė, kad kitą sezoną jis gali keltis į šį klubą. 16-metis dėl to neprieštaravo ir teigė, kad jo tėtis žino geriausią sprendimą.

Realybės šou epizode rodyti kadrai iš „Vytauto“ treniruotės, kurioje dėl prasto žaidimo niršo Virginijus Šeškus. „Jau nusibodo“, – apie negerėjantį žaidimą ir nerodomas pastangas sakė Šeškus, į savo kalbą įterpęs ir keiksmažodžių.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.