„Nevėžis“ sutiko nukelti rungtynes su „Žalgiriu“

2018-05-08 14:34
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iki Eurolygos finalinio ketverto sužais tik vienas „Betsafe–LKL“ ketvirtfinalio rungtynes.

Kėdainių „Nevėžio“ klubas geranoriškai priėmė „Žalgirio“ prašymą nukelti antras ketvirtfinalio serijos rungtynes, kad „Žalgiris“ galėtų tinkamai pasirengti Eurolygos finalo ketvertui.

„Žalgiris“ ir „Nevėžis“ pirmas „Betsafe–LKL“ ketvirtfinalio rungtynes žais kaip ir planuota – gegužės 12 d. Kaune.

Antros rungtynės, turėjusios vykti gegužės 14 d. Kėdainiuose, nukeltos į gegužės 24 d., jas tiesiogiai transliuos BTV televizija.

„Žalgiris“ gegužės 18-20 d. dalyvaus Belgrade vyksiančiame Eurolygos finalo ketverte.

Trečios „Betsafe–LKL“ ketvirtfinalio serijos iki trijų pergalių rungtynės vėl Kaune vyks gegužės 25 d. (nukelta iš gegužės 23 d.). Tai reiškia, kad „Žalgiris“ ir „Nevėžis“ rungtyniaus dvi dienas paeiliui – kita diena negalima dėl „Žalgirio“ arenos ir Kauno sporto halės užimtumo.

Jei prireiktų ketvirtų ir penktų rungtynių, jos taip pat vyktų be pertraukų: gegužės 27 ir 28 d.

Pusfinalio pradžia nesikeičia: „Žalgirio“ ir „Nevėžio“ poros laimėtojas pusfinalio seriją pradės gegužės 29 d.



Komentarai:

MLDC NEVEZIS
Žino vistiek, kad bus 3:0 ir nėr reikalo atsakyt. Prieš kelis metus nkl Jonava to pačio prašė keliu klubų, nes teturėjo 6 galinčius žaisti, tai vytas juos NX pasiuntė :)
2018-05-08
Atsakyti
Nico
Eik paverk anonime mamai ant peties

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-08
-2
Atsakyti
Lietuva myli Žalgiri
Kaip liūdna matyt kai yra žmonių kurie savo siauru mąstymu nieko nesupranta .kad visa Lietuva myli Žalgiri. Ir tik mažos grupes žmonių tiesiog nekenčia geriausios tituluočiausios ir svarbiausios komandos Lietuvai, ir šneka nesąmones.... graudu ... bet nieko mes suprasim jus tik tos mazumos kaip pvz homoseksualai,ar transvestitai, daug norit daug reikalaujat bet nieko nesigaus .... gėda visiems kas nepalaiko Lietuvos komandos Europos fronte.... ir žalgiris laimes šiemet Eurolyga nes jie verti to!!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-08
-3
Atsakyti
Anonimas
Va cia visokie Zalgiriai su savo korunpuotom eurolygom daro ka uzsimano lkle. Neveziui gal but si kova daug svarbesnr nei Zalgiriui eurolyga. Slykstu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-08
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.