„Chimki“ ekipa kaltinama tyčiniais pralaimėjimais Vieningoje lygoje

2018-05-10 23:23
Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

VTB Vieningoje lygoje – sujudimas. Žurnalistas Davidas Pickas skelbia, kad čempionato klubai kaltina Maskvos srities „Chimki“ komandą nešvariais žaidimais.

Anot šaltinio, Vieningosios lygos komandos Georgo Bartzoko treniruojamą komandą kaltina tyčia pralaimėjus pastaruosius susitikimus, kad tik pusfinalyje būtų išvengta Maskvos CSKA barjero.

Pirmenybių komandų neįtikino tai, kad pastaruoju metu Pamaskvės klubas 92:104 pralaimėjo Saratovo „Avtodor“, o šią savaitę 83:90 nusileido Krasnodaro „Lokomotiv“ komandai.

Šį sezoną pelnomi taškai

45%
78,9
Pelno taškų: 78,9
Taiklumas: 45,4%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 95
Blogiausias pasiekimas: 64
Daugiausia pelno: Alexey Shved

Faktą, kad įtarimai rimti nurodo, jog būsimas „Chimki“ ir Krasnojarsko „Jenisei“ susitikimas jau išimtas iš lažybininkų pasiūlos.

Pranešama, kad VTB pirmenybėse rimtai ketinama siūlyti, jog pusfinalyje komandos būtų suporuojamos burtų keliu.

Vieningosios lygos čempionatas klubams turi didelę vertę, kadangi čempionai automatiškai gauna kvietimą į kito sezono Eurolygą. Jei čempionate triumfuotų daugkartinė nugalėtoja CSKA, kvietimas atitektų antrąją vietą užėmusiai ekipai. Būtent tokiu būdu Eurolygoje „Chimki“ rungtyniavo šį sezoną.

Šiuo metu su 22 laimėjimais pirmenybėse pirmauja Kazanės UNIKS, antra – viena pergale mažiau turinti CSKA. Reguliariojo sezono metu bangavusi „Chimki“ su 12 laimėjimų rikiuojasi šešta.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.