Urbonas: „Tikiuosi, kad Utenoje duosime mūšį“

2018-05-11 21:55
Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr. Fotodiena.lt/J.Elinskas

Utenos „Juventus“ nesėkme pradėjo atkrintamąsias Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), tačiau vyriausiasis treneris Žydrūnas Urbonas parodė pasitikėjimą savo žaidėjais ir tiki auklėtinių sėkme antrojoje dvikovoje.

„Berods, tas Rimas Kurtinaitis yra pasakęs, kad į skylę reikia pataikyti, – kolegos citata spaudos konferenciją pradėjo Žydrūnas Urbonas. – Pirmus tris kėlinius fatališkai nekrito, galbūt, su kita komanda dar gali bandyti badytis, bet su „Lietuvos rytu“ be perimetro sunkiai.“

„Gal mus kažkiek paveikė psichologinis spaudimas, bet pirmajame kėlinyje mes kovėmės ir netgi sugebėjome laimėti, taigi optimizmo man yra. Ir manau, jog namuose kausimės, kito kelio nėra. Pirmasis kėlinys tikrai maloniai nuteikia. Vis tik po keitimų labai išsibalansavome“, – samprotavo uteniškių strategas.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
21
Naudingumas
24
Tritaškiai
71%
5/7
Atkovoti kamuoliai
5

„Manau, kad nebuvome pasiruošę. Vakar pasidarėme normalią treniruotę, Anthony Irelandas dirbo visu pajėgumu ir treniruotėje turėjome 10 žaidėjų, tai man buvo malonu. Reikia suprasti, kad Anthony turėjo labai prastą pirmą įėjimą, tai ir gavome tą minusą. O po to jis atgavo ir įgavo rimtą ir tęsė rungtynes“, – legionieriaus žaidimą įvertino strategas.

Urbonas taip pat užsiminė ir apie Dovio Bičkauskio būklę, kuris patyrė traumą: „Neaišku, kaip su Doviu Bičkauskiu, jis patempė čiurną. Mes šiais metais daugiau 7 krepšininkų aikštelėje nelabai ir turime.“

„Per daug, – apie vilniečių 14 puolime atkovotų kamuolių sakė strategas. – Kai tik pasodindavau Mindaugą, taip mūsų du ketvirti numeriai su šia užduotimi nesusitvarkė.

Nespėdavome. Atrodo, ir mes su Guščiku bei Maksu esame mobilūs, bet kur ten. Jeigu fiziškumu nepasižymintis Petersonas atsikovoja kamuolius, tai reikia pažiūrėti į save. Treneris į aikštelę neišbėgs ir nenuims tų kamuolių.“

„Tikiuosi, kad Utenoje duosime mūšį. Kažkaip galvoju, kad savi žmonės, savos sienos padės ir mums šitaip kamuolių nuo galvos nenuims“, – optimistiškai į artėjančią dvikovą Utenoje žiūrėjo Urbonas.



Komentarai:

000
NAUJAS LKL KLOUNAS,ispudingai paruose komanda
2018-05-12
+3
Atsakyti
djgaffer
Optimizmas yra geras bruožas,bet po tokių pirmų rungtynių jo beveik neliko.Kas iš to vieno gero kėlinio,kai likę pralaimėti tragiškai.Norint duoti kovą,reikia visus kėlinius gerai žaisti.Bet kai komandoje tik 7-8 žaidėjai,tai sunku tikėtis išlaikyti ilgai apylygį rezultatą.Savos sienos kažkiek padės,bet šansų nedaug Juvei.Tik sėkmės galima palinkėti kitose rungtynėse.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-12
+1
Atsakyti
nebus ten jokio musio,rytas turetu lengvai nugalet.urbonas aiskiai nera treneris,kuo greiciau pats supras,tuo klubui bus geriau.
2018-05-12
+3
Atsakyti
juve
O kas belieka utenoi duot rimtesne kova ner kur trauktis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-11
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.