Buvęs „Pao“ prezidentas: „Neįsivaizduoju, jog žaistume su Mursijos ir kitomis ekipomis“

2018-05-12 09:47
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Buvęs Atėnų „Panathinaikos“ prezidentas Thanasis Giannakopoulos papasakojo apie savo įsivaizduojamą kubo ateitį, o ypatingai apie karščiausią temą – kuriose pirmenybėse kitą sezoną turėtų žaisti ekipa.

„Negaliu įsivaizduoti, jog „Panathinaikos“ žaistų žemesnio lygio pirmenybėse su Mursijos ir visomis kitomis komandomis, – Giannakopoulos sakė Graikijos „Cosmote“ televizijai. – Tačiau ir Eurolyga turėtų į savo vyną įpilti šiek tiek vandens.

Neįsivaizduoju įsivaizduoti situacijos, jog „Pao“ būtų toli nuo stipriausių klubų. Tikiuosi, kad bus surastas sprendimas ir komanda liks stipriausiose Europos pirmenybėse.“

Šį sezoną metamos baudos

68%
12,9
Pataiko: 12,9
Taiklumas: 67,8%
Vieta lygoje: 14
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Chris Singleton

87-erių Thanasis Giannakopoulos „Panathinaikos“ prezidento pareigas užėmė nuo 2002 iki 2012 metų. Per šį laiką klubas tris kartus laimėjo Eurolygą ir eilę kartų triumfavo vietinėse pirmenybėse.

Po Thanasio „Panathinaikos“ valdymą perėmė jo sūnėnas Dimitris Giannakopoulos.

Šios savaitės pradžioje „Panathinaikos“ savininkas Giannakopoulos atskleidė, kokiu atveju ekipa liktų Eurolygoje.

„Pao“ savininkas leido suprasti, jog į kompromisus jis leistųsi tuomet, jei Eurolyga anuliuotų jo baudą, kuri už įžeidžiantį turinį socialiniuose tinkluose šiuo metu siekia 180 tūkst. eurų.

„Mes esame labai nepatenkinti dėl Eurolygos. Jie mūsų negerbia nei veiksmais aikštelėje, nei už jos, bet tikiuosi, kad sprendimą surasime. Bertomeu reikalauja „Panathinaikos“ pozicijos pasikeitimo. Mes reikalaujame pokyčių ir pagarbos.

Eurolyga dabar turi atsiimti visas baudas, kurios man buvo skirtos po žinučių „Instagram“ paskyroje. Jos buvo skirtos neteisingai. Jei baudos bus panaikintos, šioje istorijoje žengsime ne vieną, o kelis žingsnius atgal. Jei Eurolyga savo veikloje nori siekti aukščiausių rezultatų, ji turi priimti šias sąlygas“, – sakė Giannakopoulos.



Komentarai:

djgaffer
Kažkokia keista ten šeimynėlė.Thanasis viena kalba,o Dimitris kitką.Jaunėlis nori į FIBA,o senelis neįsivaizduoja ten žaidžiančio PAO.Kas ten vyksta jų galvoj,tai tik jie ir supranta.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-12
+15
Atsakyti
Anonimas
su zalgiriu tai zaisdavo pastoviai ir nieko blogo neatsitikdavo
2018-05-12
-8
Atsakyti
ka
truputi negoziai pasielge, kad isskire mursija. pabandom pastatyt vieto mursija, zaist su zemesnio lygio neptunu. tai negrazu. plius atenu panatinaikos zaidzia su atenu AEK ir nezemina, kad zemesnio lygio. kai tuo tarpu AEK pareiske, kad euralyga nera stipriausia lyga europoj. tiem graikam truksta diplomatijos ir pagarbos kitiem. nei panatinaikos nei AEK nerodo pagarbos nei eurolygai nei kitom komandom
2018-05-12
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.