Į žvaigždes nusitaikiusi „76ers“ išlieka ambicinga: „Nematome bėdų mokėti už gerus žaidėjus“

2018-05-13 13:56
Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Sezoną jau baigusi, tačiau šviesią ateitį matanti Filadelfijos „76ers“ kitą sezoną nenori remtis tais pačiais žaidėjais.

Apie tai neseniai pasakojo vyriausiasis komandos treneris Brettas Brownas, o dabar ambicingus planus patvirtino ir žmogus, galintis tiesiogiai juos įgyvendinti – klubo bendrasavininkas Joshas Harrisas.

Kol kas klubų atstovai viešai negali kalbėti apie konkrečius savo vasaros taikinius, tačiau JAV trimituojama, kad „76ers“ bandys prisivilioti Paulą George'ą, Kawhi Leonardą arba netgi LeBroną Jamesą.

Tiesa, tai padaryti gali būti keblu, mat „76ers“ neturi daug laisvų pinigų algų kepurėje. Jų gali būti 25 mln. JAV dolerių, tačiau tam reikėtų atsisakyti teisių į J.J. Redicką, Ersaną Ilyasovą bei Marco Belinelli.

Visgi klubo šeimininkai išlieka nusiteikę vasarą paišlaidauti komandos stiprinimui.

„Nematau problemų mokėti pinigus už gerus žaidėjus“, – sakė Harrisas.

Filadelfija pagaliau tiki savo galimybėmis prisivilioti ryškių žvaigždžių, kadangi ekipos ateitis atrodo šviesi, o sudėtyje – pilna potencialo.

Šį sezoną Beno Simmonso ir Joelio Embiido traukiama Filadelfijos komanda pirmą kartą nuo 2011-2012 metų sezono pateko į NBA atkrintamąsias varžybas, kuriose įveikė pirmąjį etapą, tačiau pusfinalyje neprilygo Bostono „Celtics“ ekipai.

Australas Simmonsas sužaidė tokį sezoną, jog pretenduoja tapti NBA metų naujoku, o Embiidas demonstravo lygos žvaigždėms būdingus rodiklius – vidutiniškai po 22,9 taško, 11 atkovotų kamuolių ir 3,2 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Anonimas
paul george'as nusunte zinute filadelfijos fanams https://www.youtube.com/watch?v=Tz8qALiX...
2018-05-13
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.